Ο Kill Bill έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των Μονεγάσκων στο ΟΑΚΑ κερδίζοντας 91-88 τον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό και έτσι ξεκίνησε με το δεξί και στη Euroleague.
Αμέσως μετά πήγε στα αποδυτήρια για να μιλήσει στους παίκτες του και εκείνοι άρχισαν να του ρίχνουν νερά!
«Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, να κρατήσουμε τα καλά πράγματα και να προχωρήσουμε. Είχαμε 26 ασίστ. Ο μέσος όρος μας ήταν 16, είχαμε δέκα παραπάνω ασίστ.
Είναι η νοοτροπία που έχουμε σε αυτή την ομάδα. Το τελευταίο σουτ του Τζόρνταν (Λόιντ), είναι ακριβώς το μπάσκετ της Μονακό. Συγχαρητήρια παιδιά» είπε ο rokie κόουτς στη Euroleague.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;