Παναθηναϊκός: Εκτός με Περιστέρι ο Σλούκας, αμφίβολος με Μακάμπι
Ο Κώστας Σλούκας υπέστη κάκωση στον ώμο και δεν θα αγωνιστεί στο ματς με το Περιστέρι ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της προσεχούς Τρίτης με τη Μακάμπι
Το πρόβλημα στον ώμο του Κώστα Σλούκα σήμανε συναγερμό στις τάξεις του Παναθηναϊκού ωστόσο ο γκαρντ των «πράσινων» γλίτωσε τα χειρότερα.
Συγκεκριμένα, υπέστη κάκωση στον ώμο και θα χάσει το κυριακάτικο παιχνίδι με το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ για την έκτη αγωνιστική της Stoiximan GBL (10/11, 17:15) ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα με τη Μακάμπι την Τρίτη 12/11 για τη EuroLeague.
Ο Σλούκας τραυματίστηκε στον ώμο στα μέσα της τέταρτης περιόδου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έδειχνε να πονάει αρκετά. Παρ' όλα αυτά, τα αποτελέσματα της μαγνητικής έφεραν ανακούφιση στις τάξεις του Παναθηναϊκού σε ό,τι αφορά την κατάσταση του Έλληνα γκαρντ.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.