Μετά τον αγώνα και ενώ ήταν σε εξείλιξη η συνέντευξη Τύπου του Άκη Μάντζιου ο σεισμός στη Χαλκιδική ταρακούνησε και την Θεσσαλονίκη με τους δημοσιογράφους να φωνάζουν «σεισμός, σεισμός».
Τώρα πήρε τον λόγο ο Μάντζιος και «πέταξε» ατάκα: «Τι κάνετε, στείλατε τον Άρη στην κορυφή και κάνει σεισμό. Απίστευτο. Να προσδεθείτε».
Η συνέντευξη Τύπου φυσικά συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς