Αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας των δύο αντιπάλων ήταν το μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος.
Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, ο Αγιαξ νίκησε 3-2 την Αϊντχόφεν, την υποχρέωσε στην πρώτη ήττα της (και γενικότερα στην πρώτη βαθμολογική της απώλεια) φέτος και έδωσε νέο ενδιαφέρον στη μάχη του τίτλου, καθώς μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στους πέντε βαθμούς, ενώ έχει κι ένα ματς λιγότερο. Η PSV προηγήθηκε στο 18΄ με τον Ντε Γιονγκ, αλλά λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (43΄) ο Κλάασεν ισοφάρισε.
Ο Πέρισιτς στο 54΄ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους πρωταθλητές, όμως ο Φιτς-Τζιμ στο 66΄ και ο Γκοτς (που είχε μπει αλλαγή) στο 74΄ έφεραν την ανατροπή και χάρισαν στον «Αίαντα» μία μεγάλη και υπερπολύτιμη νίκη.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.