Ο διεθνής γκαρντ του Άρη που ήταν στην Ολυμπιακή ομάδα της Ελλάδας και έπαιξε σε Λιλ και Παρίσι με την διεθνή παίκτρια χάντμπολ που μέχρι πρότινος ήταν αρχηγός στον ΠΑΟΚ πέρασαν όμορφες στιγμές και αθλήθηκαν στις πηγές του Αχέροντα.
Έκαναν ράφτινγκ, ιππασία, τοξοβολία και διασκέδασαν με φίλους παίζοντας με το νερό. Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και θέλει να περνάει συνέχεια χρόνο μαζί τώρα που ακόμη μπορεί αφού σύντομα αρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Η Μαρία ταξίδεψε το καλοκαίρι στη Γαλλία για να στηρίξει την Εθνική Ελλάδος και τον αγαπημένο της που ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.