Ο Αμερικανός γκαρντ έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό αλλά θα χάσει τους πρώτους μήνες της σεζόν αφού πέρσι όσο έπαιζε στη Ζαλγκίρις είχε σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.
Ο Ολυμπιακός ξεκινάει προετοιμασία στις 26/8 και ο Έβανς θα συνεχίσει την αποθερεπεία του στην Ελλάδα. Μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας είπε: «Γεια σε όλους. Μόλις έφτασα στην Αθήνα, είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, είμαι ενθουσιασμένος γι' αυτή την ευκαιρία. Ανυπομονώ να δω τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, να μπω στο γήπεδο. Είμαι ενθουσιασμένος για τη σεζόν, για να παίξω να είμαι υγιής και για να κάνω όλο τον κόσμο περήφανο».
Την Τετάρτη (21/8) θα φτάσει στην Αθήνα μέσω Κωνσταντινούπολης ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!