Σε ανάρτησή του για τη συνάντηση αυτή ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας εξέφρασε το «μπράβο» του προς τους δύο Ολυμπιονίκες οι οποίοι αντί για ρεπό και παραλία «κολυμπούν» στον ιδρώτα για τον επόμενο στόχο τους.
Υπενθυμίζεται ότι Τεντόγλου και Καραλής επιστρέφουν στη δράση στις 22 Αυγούστου στη Λωζάνη για να αγωνιστούν στο Diamond League
Όλη η ανάρτηση του Δημήτρη Παπανικολάου για Τεντόγλου και Καραλή
Η κόρη μας Αρια ζει ενίοτε, μέσα απο τα γιαπωνέζικα Άνιμε.
Στον Μίλτο Τεντόγλου @miltos_d.tentoglou ως γνωστόν αρέσουν επίσης, οπότε σήμερα είχαν θέματα προς συζήτηση.
Με τον άλλο σπουδαίο αθλητή μας και εξαιρετικό άνθρωπο Μανόλο @manolo έχουμε γνωριστεί απο καιρό.
Κλείσιμο
Τους ευχαριστούμε οικογενειακώς, όπως και τον σπουδαίο προπονητή Πομάσκι, @gpomaski για τη φιλοξενία στον χώρο προπόνησης.
Υγ. Πρέπει να είσαι πολύ ταγμένος σε αυτό που κάνεις, ώστε επιστρέφοντας με μετάλλια απο Ολυμπιακούς αγώνες, χωρίς κανένα ρεπό, αντί να κολυμπάς σε κάποια παραλία, να κολυμπάς στον ιδρώτα για τον επόμενο στόχο.
Μπράβο τους.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.