Πρόβα μεταλλίου η Δράκου στα 50μ. ύπτιο στο Βελιγράδι
Σημείωσε τον 2ο καλύτερο χρόνο των ημιτελικών στα 50μ. πεταλούδα και έδειξε πανέτοιμη να κατακτήσει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου το μετάλλιο που τόσο ποθεί
Η Νόρα Δράκου άφησε πίσω της την απογοήτευση στον τελικό με την ομάδα 4Χ100μ. μικτή ομαδική mixed και έδειξε αποφασισμένη να κατακτήσει στο Βελιγράδι το πρώτο της μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση.
Η 32χρονη κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού, κολύμπησε τα 50μ. ύπτιο σε 27.99 και με τον δεύτερο καλύτερο χρόνο πέρασε στον τελικό του αγωνίσματος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα γίνει την Πέμπτη (20/6, 19:36).
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d246gxzbwqhl)
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d246jzvulhfd)
Η πρωταθλήτρια από την Πάτρα, στην 7η παρουσία της σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, έχει τη μεγάλη ευκαιρία να ανέβει στο βάθρο. Μόνο η Ιρλανδή Ντανιέλε Χιλ ήταν ταχύτερη με 27.67 στον ημιτελικό και έχει τον πρώτο λόγο.
Οι υπόλοιπες φιναλίστ σημείωσαν επιδόσεις πάνω από τα 28 δευτερόλεπτα και είναι οι: Φανί Τεϊγιόνσαλο (Φινλανδία), Αντέλα Πισκόρσκα (Πολωνία) 28.16, η Τζούλιε Γιένσεν (Δανία) 28.19, Λόρα Κομορότσι (Ουγγαρία) 28.30, Νίκα Σαραφουντίνοβα (Ουκρανία) 28.64 και Παουλίνα Πέντα (Πολωνία) 28.65.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους