Τρομερή ένταση στο φινάλε του τελικού - Όλοι οι άνθρωποι του Άρη έπεσαν πάνω στη διαιτητή Φραπάρ - Δείτε βίντεο
Το τελευταίο σφύγιγμα στον τελικό του Κυπέλλου βρήκε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να πανηγυρίζουν, ενώ την ίδια ώρα όλη η ομάδα του Άρη διαμαρτύρονταν με έντονο τρόπο στη Γαλλίδα ρέφερι
Η Γαλλίδα διαιτητής Στεφανί Φραπάρ έδειξε τρεις κόκκινες κάρτες και σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα είχε να κάνει με τις διαμαρτυρίες των 22 ποδοσφαιριστών, ωστόσο στο φινάλε του ματς βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα.
Με το που σφύριξε για τελευταία φορά περικυκλώθηκε από τους παίκτες του Άρη που διαμαρτύρονταν για τα πάντα (τις αποβολές και το γεγονός ότι το γκολ σημειώθηκε αφότου είχε περάσει και ο χρόνος των καθυστερήσεων).
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1izf8vo2lpd)
Δίπλα της βρέθηκαν αστυνομικοί και άνθρωποι της ΕΠΟ που τη συνόδευαν στη φυσούνα των αποδυτηρίων, αλλά μόλις έφτασε πίσω απο την εστία κινήθηκε προς το μέρος της σε έξαλλη κατάσταση ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης εξαπολύοντας φραστική επίθεση.
Η Φραπάρ έδειχνε έκπληκτη με την όλη κατάσταση, αλλά μετά από λίγα λεπτά μπήκε στα αποδυτήρια.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.