Ο Ανσαριφάρντ έχασε την τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση στο 90'+5' και δευτερόλεπτα αργότερα ο Ισραηλινός διαιτητής Γκρίνφελντ σφύριξε για τελευταία φορά στο φετινό πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει πανάξια τον τίτλο του πρωταθλητή στο πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα (σίγουρα των τελευταίων ετών κι ίσως όλων των εποχών).
Την ίδια ώρα οι σχεδόν 10.000 ΠΑΟΚτσήδες που είχαν βρεθεί για να δουν τον αγώνα από την γιγαντοοθόνη έξω από το γήπεδο της Τούμπας, ξεσπούσαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς, αλλά σχεδόν ταυτόχρονα εκατοντάδες ασπρόμαυροι οπαδοί άρχισαν να συρρέουν στον κλασσικό σημείο πανηγυρισμών. Στον Λευκό Πύργο!
Κλείσιμο
Κι ο κόσμος όσο περνούσε η ώρα γινόταν ολοένα και περισσότερος πανηγυρίζοντας με την ψυχή του τον τίτλο.
Όσον αφορά την Τούμπα ήδη χιλιάδες κόσμου είναι μέσα στο γήπεδο, μάλιστα πολλοί έχουν μπει στον αγωνιστικό χώρο ακριβώς μπροστά από την ειδική εξέδρα που έχει στηθεί, ενώ έχουν γεμίσει οι κεντρικές θύρες και το πέταλο της Θύρας 4.
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση