Ιστορία έγραψε ξανά στη Βαρκελώνη η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού.
Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 16-12 στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στη Βαρκελώνη της ισπανική Ματαρό και θα παίξει την Κυριακή (15:00) με την επίσης ισπανική Σαμπαντέλ στον τελικό για την κούπα!
Απόλυτη πρωταγωνίστρια του αγώνα ήταν η Νικόλ Ελευθεριάδου η οποία πέτυχε 7 γκολ.
Ο Ολυμπιακός θα παίξει στον 6ο τελικό της ιστορίας του στη διοργάνωση και θα διεκδικήσει τον 4ο τίτλο αφού ήταν πρωταθλητής Ευρώπης το 2015, το 2021 και το 2022.
Οι δύο ομάδες έχουν παίξει τρεις τελικούς από το 2015 κι έπειτα, με τον Ολυμπιακό να μετράει δύο νίκες στον Πειραιά και την ισπανική ομάδα μία στη δική της έδρα.
Συνολικά ο Ολυμπιακός έχει 3 Τσάμπιονς Λιγκ, 3 Σούπερ Καπ Ευρώπης και 1 Λεν Τρόφι.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.