Breaking Bad: Ηθοποιός της σειράς σκεφτόταν την αυτοκτονία πριν την επιτυχία - Τόσο χαμηλά ήμουν, λέει

Breaking Bad: Ηθοποιός της σειράς σκεφτόταν την αυτοκτονία πριν την επιτυχία - Τόσο χαμηλά ήμουν, λέει

Ο Τζιανκάρλο Εσπόζιτο ήθελε να τον δολοφονήσουν, προκειμένου να πάρει η οικογένειά του αποζημίωση από την ασφάλεια ζωής του και να μπορέσει να επιβιώσει

breaking-bad
Ο ηθοποιός του «Breaking Bad», Τζιανκάρλο Εσπόζιτο παραδέχτηκε ότι πριν την επιτυχία της σειράς, σκεφτόταν να αυτοκτονήσει.

Ο ηθοποιός μίλησε στο podcast «Jim and Sam Show» του SiriusXM και εξήγησε πως κάποτε βρισκόταν σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση.

Έψαχνε λοιπόν, σχέδιο για να αυτοκτονήσει, προκειμένου η οικογένειά του να πάρει τα χρήματα από την αποζημίωση για την ασφάλεια ζωής του. «Τόσο χαμηλά ήμουν», δήλωσε ο 65χρονος.

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έψαχνα μια διέξοδο στον εγκέφαλό μου. "Γεια, παίρνεις ασφάλεια ζωής, αν κάποιος αυτοκτονήσει; Παίρνει λεφτά η οικογένεια;", ρωτούσα και η γυναίκα μου δεν είχε ιδέα, γιατί έλεγα αυτά τα πράγματα. Άρχισα να σκέφτομαι».

Κλείσιμο
Όπως εξήγησε αργότερα, επειδή κάτι τέτοιο δεν ήξερε αν γίνεται, έφτασε να οργανώνει ένα σχέδιο δολοφονίας του. Σκεφτόταν λοιπόν, ότι αν έβαζε κάποιον να τον σκοτώσει με πολύ άσχημο τρόπο, τότε η γυναίκα του και τα τέσσερα παιδιά του θα έπαιρναν την αποζημίωση.



«Ήθελα να έχουν μια ζωή. Ήμουν σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση τότε. Κυριολεκτικά, σκεφτόμουν να με δολοφονήσουν για να μπορέσει η οικογένειά μου να επιβιώσει», εξήγησε.

Τόνισε επιπλέον: «Αυτή ήταν η πρώτη μου ιδέα, αλλά δεν ήμουν ευτυχισμένος, γιατί δεν θα ήμουν εδώ διαθέσιμος και παρών για όλους τους».

Ωστόσο, άλλαξε γνώμη, αφού συνειδητοποίησε πόσο μπορεί να τους τραυματίσει ψυχικά κάτι τέτοιο. «Άρχισα να σκέφτομαι ότι αυτό δεν είναι ευφικτό, λόγω του πόνου που θα τους προκαλούσα και θα ήταν ισόβιο και ένα τραύμα ζωής, που απλά θα περάσει στα παιδιά μου, ακόμα και όταν θα φύγω», ανέφερε.

Όπως εξήγησε κλείνοντας, σταμάτησε να φτιάχνει σενάρια στο μυαλό του, όταν μπήκε στη σειρά «Breaking Bad», η οποία και γνώρισε τόσο μεγάλη επιτυχία, που άλλαξε ολόκληρη τη ζωή του.


Ειδήσεις σήμερα:

H αποκαλυπτική φωτογράφιση της Μόνικα Μπελούτσι: Είμαι 59 ετών, θέλω να γεράσω με ειρηνικό τρόπο

Λόρδος Βύρωνας: Η μυθιστορηματική ζωή του μεγάλου Βρετανού Φιλέλληνα που πέθανε πριν 200 χρόνια


Νέα γκάφα Μπάιντεν: Κανίβαλοι έφαγαν τον θείο μου κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης