Οι τελευταίες ημέρες του Μαρτίου είναι από τα κομμάτια της ποδοσφαιρικής σεζόν όπου τα εθνικά πρωταθλήματα διακόπτονται (στις περισσότερες χώρες) και η σκυτάλη περνά στις εθνικές ομάδες όλων των κατηγοριών.
Έτσι και στην Αλγερία διεξάγεται το International Youth Warriors Tournament, στο οποίο όμως κάποιοι από τους συμμετέχοντες έδωσαν μεγαλύτερη σημασία απ' ότι θα έπρεπε στη λέξη Warriors (μαχητές).
Στο 2ο ημίχρονο της αναμέτρησης της οικοδέσποινας Αλγερίας με τη γειτονική Τυνησία, ένα σκληρό μαρκάρισμα μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο σε... ρίνγκ με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια.
Από τους δύο πάγκους και οι λίγοι που διατήρησαν την ψυχραιμία τους προσπάθησαν να σταματήσουν τον καβγά, ωστόσο ο προπονητής της Αλγερίας ξεπέρασε κάθε όριο προκαλώντας την οργή της κοινής γνώμης.
Ο Γιασίν Μάναα βλέποντας τους ποδοσφαιριστές του να μην συνετίζονται άρχισε να μοιράζει χαστούκια σ' αυτούς που ήταν μπροστά του!
L'entraîneur de nos U20 surpris en train de gifler.. ses joueurs ! 😳
Η αλήθεια είναι ότι το σοκ που προκάλεσε ήταν αρκετό για να βοηθήσει στο να σβήσει η φωτιά, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα είναι και η αφορμή για να χάσει τη δουλειά του καθώς οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί σε όλη την Αλγερία είναι τεράστιες.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Αναδείχθηκε η επιτυχημένη μετάβαση της χώρας από τις αρνητικές ευρωπαϊκές πρωτιές σε μια νέα εθνική προσέγγιση πρόληψης και προαγωγής υγείας για τα παιδιά.