Ο 63χρονος Βάσκος είναι από το Σάββατο στην Ελλάδα, είδε τη νέα του ομάδα κόντρα στον ΟΦΗ, και την Κυριακή ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Δεν είναι ο πρώτος προπονητής από την Ισπανία που θα καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού αλλά για τον Μεντιλίμπαρ αυτή είναι η πρώτη του δουλειά εκτός Ισπανίας.
Ένας από τους Ισπανούς προπονητές που πέρασαν και μάλιστα δύο φορές από τον Ολυμπιακό, είναι ο Μίτσελ, ο οποίος μπήκε στο Instagram και σχολίασε την πρόσληψη του Μεντιλίμπαρ στον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ.
«Καλή επιλογή» έγραψε ο Μίτσελ. Σύμφωνα με την Marca ο Μεντιλίμπαρ πριν έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό μίλησε και με τον Βαλβέρδε και με τον Μίτσελ.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.