Βαρύ πένθος για την οικογένεια του Παναθηναϊκού, αφού στη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ χθες, «έφυγε» από τη ζωή γνωστός φίλος του Τριφυλλιού και πρώην στέλεχος του Ερασιτέχνη.
Ο λόγος για τον 46χρονο Γιώργο Αλεξανδρή, που στα μέσα της προηγούμενη δεκαετίας διατέλεσε έφορος στις ομάδες βόλεϊ σε δυσχερείς οικονομικά εποχές για τον σύλλογο.
Ο άτυχος οπαδός του Παναθηναϊκού πριν το ματς παραπονέθηκε για αδιαθεσία ενώ είχε και ένα λιποθυμικό επεισόδιο, άμεσα μεταφέρθηκε στα ιατρεία και αργότερα κατέρρευσε.
Όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο, όμως ήταν ήδη αργά αφού είχε φύγει ήδη από τη ζωή από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την οικογένεια του Παναθηναϊκού.
Ο Γιώργος Αλεξανδρής, άλλωστε ήταν πιστός φίλος του Παναθηναϊκού σε όλα τα αθλήματα, με διαρκή παρουσία στα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.