Νέες βολές Γιαννακόπουλου για τη διαιτησία: «16 ήττες στα τελευταία 17 εκτός έδρας, τι δεν καταλαβαίνεις;»

Νέες βολές Γιαννακόπουλου για τη διαιτησία: «16 ήττες στα τελευταία 17 εκτός έδρας, τι δεν καταλαβαίνεις;»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε για την διαιτησία του αγώνα με την Εφές και δη τα σφυρίγματα του Σρέτεν Ράντοβιτς, ενώ σχολίασε τη φάση όπου ο Λάρκιν κέρδισε τρεις βολές

Giannakopoulos
Ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα στη Euroleague με πανομοιότυπο τρόπο καθώς μετά το ματς με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι (ηττήθηκε στην παράταση), τώρα έχασε στα τελευταία δευτερόλεπτα από την Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

Ωστόσο όπως και στο προηγούμενο ματς έτσι και στο σημερινό οι πράσινοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να στέκεται στον έναν διαιτητή της αναμέτρησης, όπως επίσης και στον καταλογισμό φάουλ του Τζέριαν Γκραντ πάνω στον Σέιν Λάρκιν με το οποίο κέρδισε τρεις βολές και έδωσε στην ομάδα του προβάδισμα δύο πόντων.

«Στα 17 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού με διαιτητή τον Ράντοβιτς, η ομάδα έχει 16 ήττες...» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ στο hashtag ανέφερε «Τι δεν καταλαβαίνεις». Επίσης ανέβασε και τη φάση με το φάουλ του Γκραντ στον Λάρκιν για τις τρεις βολές του 70-68 εξηγώντας ότι «το φάουλ που αποφάσισε για τον νικητή».

Στην αναμέτρηση της Κωνσταντινούπολης οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να αποδράσουν με τη νίκη, με τον Εργκίν Αταμάν να λέει στις δηλώσεις ότι η ομάδα του έκανε «και πάλι ανόητα λάθη στα τελευταία λεπτά».

Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στη Σαλαμίνα: Είχε αλλάξει σπίτι, πήρε panic button αλλά ο φονιάς πρόλαβε την 43χρονη

Πώς «ψάρευε» ανυποψίαστα κορίτσια το κύκλωμα trafficking - Κρατούσαν σημειώσεις για τις επιδόσεις των θυμάτων

«Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα», απαντά ο Κολυδάς στις επικρίσεις για τα έκτακτα δελτία καιρού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης