Έρλινγκ Χάαλαντ: Πλήρωσε τα έξοδα μετακίνησης 200 οπαδών της πρώτης του ομάδας

Έρλινγκ Χάαλαντ: Πλήρωσε τα έξοδα μετακίνησης 200 οπαδών της πρώτης του ομάδας

Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι έδειξε ότι δεν ξεχνά το παρελθόν και προέβη σε μια αξιέπαινη χειρονομία προς τους οπαδούς της Μπρίνε που διεκδικεί την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία του νορβηγικού ποδοσφαίρου

haaland-arthrou
Πριν το άστρο του αρχίσει να λάμπει στα γήπεδα της Ευρώπης ο Έρλινγκ Χάαλαντ είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την άσημη Μπρίνε. Εκεί είχε γεννηθεί ο πατέρας του και ξεκίνησε να παίζει μπάλα, εκεί εγκαταστάθηκε η οικογένεια του όταν ο Άλφι Χάαλαντ ολοκλήρωσε την καριέρα του ως παίκτης της Λιντς. 

Στις ακαδημίες της είχε ενταχθεί το μακρινό 2005 και παρέμεινε μέχρι το 2017 όταν τον πήρε η Μόλντε για να ακολουθήσει η Σάλτσμπουργκ, κατόπιν η Ντόρτμουντ και πλέον η Μάντσεστερ Σίτι.

Η Μπρίνε τη φετινή χρονιά βρίσκεται στη Β' κατηγορία της Νορβηγίας και κατάφερε με απίστευτο τρόπο να πάρει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ της ανόδου.

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε βρίσκονταν στο -4 από την Σόγκνταλ, την οποία κέρδισε στην προτελευταία αγωνιστική με 2-1 και μείωσε τη διαφορά τους στον έναν βαθμό.

Κλείσιμο
Την τελευταία αγωνιστική η Μπρίνε κέρδισε με 1-0 εκτός έδρας την Ράουφους και η Σόγκνταλ έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με την αδιάφορη Μιοντάλεν καταφέρνοντας να πάρει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ της ανόδου.

Το πρώτο ματς βρίσκει τη Μπρίνε να αγωνίζεται στο Κρίστιανσαντ, έδρα της Μπρίνε κι όπως αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός TV2 ο Έρλινγκ Χάαλαντ ανέλαβε να καλύψει τα έξοδα μετακίνησης 200 οπαδών της ομάδας με τρένο.

Το κόστος ανέρχεται σε περίπου 15.000 ευρώ, ποσό που είναι μικρό για τον Χάαλαντ, ωστόσο η ενέργεια του έχει συγκινήσει τους πάντες και ταυτόχρονα έχει μεγαλώσει το ενδιαφέρον των κατοίκων προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη ο «δράκος» των Εξαρχείων: Είναι 23χρονος Σύρος - Είχε καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού στα Γρεβενά

Ποιος είναι ο εθνικιστής επικεφαλής των 1.000 πλοίων από την Τουρκία στη Γάζα που θα κάνουν στάση στην Κύπρο

Αθήνα: Πρεμιέρα για τα μεγάλα ονόματα της νύχτας - Οι 4.500 κλήσεις για ένα τραπέζι, ο «πόλεμος» των λουλουδιών και οι κερδισμένοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης