Κιμ Καρντάσιαν: «Τρόμαξε» όταν είδε τον Χάαλαντ στη Ρώμη, αλλά μπέρδεψε τον Μέσι με τον Ρονάλντο

Κιμ Καρντάσιαν: «Τρόμαξε» όταν είδε τον Χάαλαντ στη Ρώμη, αλλά μπέρδεψε τον Μέσι με τον Ρονάλντο

Η Αμερικανίδα δήλωσε ότι για τον γιο της είναι τα πάντα ο Ρονάλντο και γι' αυτό είναι θαυμαστές της Ίντερ Μαϊάμι στην οποία όμως παίζει ο Μέσι

kardasian_haaaland
«Μαμά του ποδοσφαίρου» αυτοχαρακτηρίστηκε η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία λόγω των παιδιών της παρακολουθεί ποδόσφαιρο και στην Ευρώπη. 

Την περασμένη σεζόν βρέθηκε στο γήπεδο της Άρσεναλ αλλά και σ' εκείνο της Παρί Σεν Ζερμέν. Στις ΗΠΑ δεν έχασε το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι και γενικά έχει αρχίσει να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για τα αστέρια τυ παγκόσμιου ποδοσφαίρου. 



Κλείσιμο
Η Αμερικανίδα influencer και μοντέλο μίλησε πρόσφατα για τη συνάντηση που είχε στη Ρώμη με τον Έρλινγκ Χάαλαντ και ... τρόμαξε. Τον είδε από κοντά σε εκδήλωση της Dolce & Gabbana και της έκανε μεγάλη εντύπωση ο Νορβηγός. 



«Ήμουν στην Ιταλία και είδα τον Έρλινγκ Χάαλαν. Αισθάνθηκα... πανικό, τρόμαξα γιατί ξέρω ότι ο γιος μου θα ήταν τόσο ενθουσιασμένος, γιατί λατρεύει το ποδόσφαιρο. Του έκανα κλήση μέσω FaceTime και του είπα: 'Δεν μπορείς να φαντασθείς ποιόν συνάντησα'» είπε η Καρντάσιαν. 

Εν συνεχεία μίλησε για την Ίντερ Μαϊάμι αλλά μπέρδεψε τον Μέσι με τον Ρονάλντο: «Για τον γιο μου είναι τα πάντα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είμαστε σίγουρα οπαδοί της Ίντερ Μαϊάμι.  Ναι, είμαι μαμά ποδοσφαίρου». 



Ειδήσεις σήμερα:

Βοιωτία: «Θέλω να τον σκοτώσουν» λέει η μητέρα του 17χρονου για τον αστυνομικό που κατηγορείται για τον θάνατο του γιου της

Ο Έλληνας πλαστικός χειρουργός της Γάζας και πώς απέδρασε από την κόλαση του πολέμου

Γερμανία: «Αστακός» το Βερολίνο για την αυριανή επίσκεψη Ερντογάν, την πρώτη μετά το 2018
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης