Eισαγγελική έρευνα για τα φαινόμενα διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για παράνομες πρακτικές που ισχύουν, διατάχθηκε από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγουκ. Γεώργιο Οικονόμου που έχει την αρμοδιότητα εποπτείας στον αθλητικό χώρο.
Η έρευνα που θα ανατεθεί σε αρμόδιο εισαγγελέα για τα αθλητικά (εισαγγελέα Πρωτοδικών) δρομολογήθηκε με αφορμή όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκόςκ. Γιάννης Αλαφούζος σε συνέντευξη του στο BBC.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνέντευξη Αλαφούζουπροκάλεσε αντίδραση από την πλευρά του αντεισαγγελέα κ. Οικονόμου, όταν έλαβε γνώση του περιεχομένου της.
Μετά ταύτα κάλεσε σε άτυπη συνάντηση τον κ. Αλαφούζο για το περιεχόμενο της συνέντευξής του και στη συνέχεια ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός που διενεργεί έρευνα από καιρό για τα κακώς κείμενα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, διέταξε έρευνα.
Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής που θα διενεργηθεί από εισαγγελέα πρωτοδικών αρμόδια για τα αθλητικά θα κληθεί σε κατάθεση ο κ. Αλαφούζος και άλλα πρόσωπα τα οποία θα κριθούν απαραίτητα από τον αρμόδιο εισαγγελέα.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί