Κηφισιά: Ενεργοποίησε τη βόμβα με τον Σναϊντερλίν

Παίκτης της Κηφισιάς με κάθε επισημότητα είναι ο Γάλλος, πρώην διεθνής μέσος, Μοργκάν Σναϊντερλίν με τη σπουδαία καριέρα

Snaiderlin
Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την απόκτηση του Γάλλου διεθνή μέσου Μόργκαν Σναϊντερλίν, ενισχύοντας το ρόστερ της με έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία παίζοντας στο υψηλότερο επίπεδο της Premier League και σε ομάδες όπως οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έβερτον και Σαουθάμπτον.

Ο 33χρονος Σναϊντερλίν είχε υπογράψει το καλοκαίρι για δύο χρόνια στην τουρκική Κόνιασπορ, από την οποία έμεινε εν τέλει ελεύθερος, επικαλούμενος προσωπικό θέμα.

Με τους «Κόκκινους Διαβόλους» πανηγύρισε την κατάκτηση του Europa League το 2017, το Κύπελλο Αγγλίας το 2016, το Λιγκ Καπ και το Σούπερ Καπ Αγγλίας το 2017. Ο 33χρονος άσος είναι 15 φορές διεθνής με την Εθνική Γαλλίας, της οποίας υπήρξε μέλος στις αποστολές για το Μουντιάλ του 2014 και το Euro 2016.

Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του Μοργκάν Σναϊντερλίν, ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος.

Ο Μοργκάν Σναϊντερλίν γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 1989 στο Στρασβούργο της Γαλλίας και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του, από τα τμήματα υποδομής της Racing Strasbourg, φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα του γαλλικού συλλόγου.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τη Racing Strasbourg και η σταθερή παρουσία στις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας τον οδήγησαν στην Αγγλία για λογαριασμό της Σαουθάμπτον σε ηλικία μόλις 19 ετών.

Στους "Αγίους" έμεινε για επτά χρόνια, αποτελώντας βασικό στέλεχός τους σε όλο αυτό το διάστημα και καταγράφοντας συνολικά 261 συμμετοχές με 15 γκολ και 11 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Τα διαπιστευτήρια που έδωσε με τη Σαουθάμπτον αποτέλεσαν την αφορμή προκειμένου το καλοκαίρι του 2015 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εκταμιεύσει το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει.

Στον ενάμιση χρόνο που αγωνίστηκε (47 συμμετοχές) στο Ολντ Τράφορντ πανηγύρισε την κατάκτηση δύο τίτλων, του FA Cup (2016) και του Community Shield (2017).

Κλείσιμο
Τον Ιανουάριο του 2017 ακολούθησε ακόμη μια μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων, αφού η Έβερτον πλήρωσε το ποσό των 23 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματά του. Εκεί έμεινε για τρεισήμισι χρόνια με απολογισμό τις 88 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Το καλοκαίρι του 2020, μετά από μια γεμάτη οκταετία στην Premier League σε τρεις ομάδες (Σάουθαμπτον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έβερτον) με συνολικά 200 συμμετοχές, 13 γκολ και 4 ασίστ, πήρε τον δρόμο της επιστροφής για τη Γαλλία, αποδεχόμενος την πρόταση που του κατέθεσε η Νις, στην οποία έμεινε για δυόμιση χρόνια. Σε αυτό το διάστημα κατέγραψε 59 συμμετοχές σε Ligue 1 και Coupe de France.

Ακολούθησε ο εξάμηνος δανεισμός στη Γουέστερν Σίντνεϊ της Αυστραλίας, με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε σε 12 αναμετρήσεις. Το φετινό καλοκαίρι υπέγραψε αρχικά συμβόλαιο συνεργασίας με την Κόνιασπορ, από την οποία όμως αποχώρησε λόγω προσωπικού προβλήματος.

Στην σπουδαία διαδρομή που έχει πραγματοποιήσει ως τώρα προστίθεται επίσης η παρουσία στην Εθνική Γαλλίας. Στις 8 Ιουνίου 2014 ο Ντιντιέ Ντεσάμπ τού έδωσε την ευκαιρία να φορέσει τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, με το οποίο αγωνίστηκε σε 15 αναμετρήσεις, ενώ βρέθηκε στην αποστολή της Γαλλίας τόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 όσο και στο Euro του 2016, φτάνοντας μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης που φιλοξενήθηκε στη Γαλλία.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».

Ειδήσεις σήμερα:

«Τελείωσε! Καλή συνέχεια!» - Ζήτησε και συγγνώμη ο Βολιώτης που έβρισε τον Μπέο και έφαγε χαστούκι από τον δήμαρχο

«Φύγετε, αυτός σκοτώνει»: Ακόμη στα δικαστήρια ο φόνος Χορευτάκη από τον Λαγουδάκη το 2008 - Αποφυλακίστηκε παρανόμως ο δράστης

Στόχος μέσα σε 2-3 χρόνια να έχει αντικατασταθεί το σύνολο των ταυτοτήτων, λέει ο Οικονόμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης