Συμφωνία της Κηφισιάς με πρώην ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Πήρε τον Σναϊντερλέν

Συμφωνία της Κηφισιάς με πρώην ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Πήρε τον Σναϊντερλέν

H Κηφισιά κατέληξε σε συμφωνία με τον πολύπειρο Γάλλο χαφ, Μοργκάν Σναϊντερλέν, ο οποίος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στην Έβερτον

Morgan_Schneiderlin
Λευκός καπνός... βγήκε από τις διαπραγματεύσεις της Κηφισιάς με τον Μοργκάν Σναϊντερλέν! Η Παρασκευή (29/9) ήταν η καθοριστική ημέρα των διαπραγματεύσεων των δυο πλευρών και τελικά έχουμε οριστική συμφωνία.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων έδωσε τα χέρια με τον πολύπειρο Γάλλο χαφ, ο οποίος άμεσα αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του, να ανακοινωθεί και να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Η Κηφισιά είχε καλύψει τα βασικά της «κενά» μετά την προσθήκη του Λοΐκ Λαντρ, όμως από τη στιγμή που προέκυψαν οι συνθήκες για την απόκτηση ενός παίκτης του επιπέδου και της εμπειρίας του Σναϊντερλέν ήταν μια ευκαιρία που η διοίκηση του συλλόγου δεν μπορούσε να μην την κυνηγήσει. Σαφώς χρειάστηκε μια υπέρβαση για να κλείσει το «deal», η οποία και έγινε, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να βάζει το «κερασάκι» στην μεταγραφική της... τούρτα με έναν παίκτη που μπορεί να αναβαθμίσει τον άξονα της ομάδας.

Ο 34χρονος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Κόνιασπορ παρότι στις αρχές του Αυγούστου υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το τουρκικό club, λόγω ενός προσωπικού θέματος. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Σαουθάμπτον (2008-2015), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2015-2017), Εβερτον (2017-2020) και Νις (2020-23), ενώ πέρυσι έπαιζε στη Σίνδεϊ Γουόντερς της Αυστραλίας. Επιπροσθέτως έχει κάνει 16 εμφανίσεις με τη Γαλλία, όντας και στην αποστολή για το Euro 2016.

Κλείσιμο
To 2016 είχε πάρει το FA Cup με τους Κόκκινους Διαβόλου του Λουίς Φαν Χάαλ, ενώ την επόμενη χρονιά υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο πανηγύρισε League Cup, Super Cup και Europa League. Με τη Γιουνάιτεντ σε μια διετία μέτρησε 47 εμφανίσεις, με ένα γκολ και μια ασίστ. Τα περισσότερα ματς της καριέρας του τα έχει κάνει με τη Σαουθάμπτον (261).

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Έμπειρος πιλότος ο 65χρονος Μιχάλης Λάμπος που ανασύρθηκε νεκρός από το ελικόπτερο στην Εύβοια

Θεσσαλία: Ένας θάνατος και δύο νοσηλείες από λεπτοσπείρωση στις πλημμυρισμένες περιοχές

Βαγγέλης Κακουριώτης: Η τρανς πορνοστάρ Μia Karolys είναι η θαυμάστρια που τον παρενόχλησε στη σκηνή - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης