F1 - Φερστάπεν: «Περήφανος για όλους στην ομάδα, διανύουμε απίστευτη χρονιά»

F1 - Φερστάπεν: «Περήφανος για όλους στην ομάδα, διανύουμε απίστευτη χρονιά»

Πανευτυχής ο 25χρονος Ολλανδός για τη νίκη του στη Σουζούκα, που χάρισε στη Red Bull τον 6ο παγκόσμιο τίτλο της στη Formula 1

verstapen
Μετά το.... διάλειμμα στη Σιγκαπούρη, η κυριαρχία Μαξ Φερστάπεν και Red Bull Racing συνεχίστηκε στο Grand Prix Ιαπωνίας. Ο Ολλανδός σημείωσε μία εύκολη νίκη στη Σουζούκα, αποτέλεσμα που εξασφάλισε τον έκτο τίτλο κατασκευαστών για την αυστριακή ομάδα στη Formula 1 και δεύτερο συνεχόμενο.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρθηκε στην κατάκτηση του τίτλου από τη Red Bull. «Ήταν ένα απίστευτο τριήμερο για εμάς. Η νίκη εδώ είναι κάτι το εξαιρετικό και το μονοθέσιο απέδιδε πολύ καλά με κάθε γόμα ελαστικών. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι ότι κερδίσαμε το πρωτάθλημα κατασκευαστών. Είμαι περήφανος για όλους όσοι εργάζονται στην πίστα αλλά και στο εργοστάσιο της ομάδας. Διανύουμε μία απίστευτη χρονιά».

Ο πρώην πρωταθλητής Ντέιμον Χιλ ρώτησε τον Φερστάπεν για την πίεση από τις δύο McLaren στην εκκίνηση: «Ανησυχήσαμε μόνο στην εκκίνηση, όπου οι τροχοί δεν βρήκαν αρκετή πρόσφυση. Στη συνέχεια όμως όλα κύλησαν ομαλά», απάντησε ο 25χρονος Ολλανδός.

Πλέον ο Φερστάπεν στρέφει την προσοχή του στο Grand Prix Κατάρ, όπου θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει τον τρίτο συνεχή παγκόσμιο τίτλο του.



Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης