Τόσο οι Γερμανοί όσο και οι Έλληνες είχαν πολλές αδυναμίες στην άμυνα με τη Φράιμπουργκ να είναι πιο τυχερή στο φινάλε και να κατακτά τη νίκη.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvoy5fbs2vc1)
Αμέσως μετά τον αγώνα ο Κρίστιαν Στράιχ, προπονητής της Φράιμπουργκ, είπε στην Cosmote TV:
«Οι δύο ομάδες έκαναν πολλά ατομικά λάθη. Ακόμη και 2-2 να ήταν το τελικό σκορ δεν θα είχαμε παράπονο. Τελικά πήραμε τη νίκη στις λεπτομέρειες και κρατάμε τη μαχητική μας εμφάνιση. Πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία».
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.