Μοχάμεντ Σαλάχ: Η Αλ Ιτιχάντ προσφέρει στη Λίβερπουλ 250 εκατ. ευρώ

Μοχάμεντ Σαλάχ: Η Αλ Ιτιχάντ προσφέρει στη Λίβερπουλ 250 εκατ. ευρώ

Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας κάνει την ύστατη προσπάθεια για να αποκτήσει τον Αιγύπτιο επιθετικό με ποσό ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου

salah
Το 2017 η Παρί Σεν Ζερμέν πλήρωσε στην Μπαρτσελόνα 222 εκατ. ευρώ προκειμένου να αποκτήει τον Νεϊμάρ...

Πέντε χρόνια αργότερα ο Βραζιλιάνος αποτελεί παρελθόν, χωρίς ποτέ να δικαιώσει τα χρήματα για την επιλογή του με τη Σαουδική Αραβία να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Εκεί όπου δεν αποκλείεται να περάσει πλέον και το νέο παγκόσμιο ρεκόρ μεταγραφής καθώς οι παράγοντες της Αλ Ιτιχάντ ετοιμάζονται να κάνουν την τελευταία τους κίνηση για τον Μοχάμεντ Σαλάχ ρίχοντας πολλά λεφτά στο τραπέζι... Για την ακρίβεια πάρα πολλά λεφτά.

Sun


Αντιπροσωπεία των Σαουσαράβων ταξίδεψε χθες στο Λονδίνο για τις καθοριστικές επαφές με τους κόκκινούς στους οποίους φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν το απίσευτο ποσό των 222 εκατ. ευρώ για τον Αιγύπτιο επιθετικό.

Οι προηγούμενες απόπειρες τους να πάρουν το «ναι» της Λίβερπουλ είχαν αποτύχει, ωστόσο αντιλαμβανόμενοι πως η αγγλική ομάδα για να σκεφτεί πιθανή αποχώρηση του πρέπει να φτάσει μια εξωπραγματική πρόταση, αποφάσισαν να το κάνουν, φτάνοντας σε ποσά ρεκόρ για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο όπως αποκάλύψε η Sun.

Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο μέσο, ακόμη κι αν η απάντηση είναι αρνητική η αλ Ιτιχάντ θα επανέλθει τον Γενάρη προσπαθώντας εκ νέου για να αποκτήσει και να τον κάνει δίδυμο μαζί με τον Καρίμ Μπενζεμά...


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: «Πνίγονται» Βόλος, Λάρισα και Σκιάθος - Ένας νεκρός, αναζητείται 34χρονος

Γεραπετρίτης σε Φιντάν: Θέλουμε οι καλές σχέσεις να συνεχιστούν στη βάση της αγαστής συνύπαρξης και ανεκτικότητας

Burning Man: Βίντεο καταγράφει τη «μαζική έξοδο» των επισκεπτών του φεστιβάλ που «πνίγηκε» στη λάσπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης