Μοχάμεντ Σαλάχ: Η Αλ Ιτιχάντ προσφέρει στη Λίβερπουλ 250 εκατ. ευρώ
Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας κάνει την ύστατη προσπάθεια για να αποκτήσει τον Αιγύπτιο επιθετικό με ποσό ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου
Το 2017 η Παρί Σεν Ζερμέν πλήρωσε στην Μπαρτσελόνα 222 εκατ. ευρώ προκειμένου να αποκτήει τον Νεϊμάρ...
Πέντε χρόνια αργότερα ο Βραζιλιάνος αποτελεί παρελθόν, χωρίς ποτέ να δικαιώσει τα χρήματα για την επιλογή του με τη Σαουδική Αραβία να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.
Εκεί όπου δεν αποκλείεται να περάσει πλέον και το νέο παγκόσμιο ρεκόρ μεταγραφής καθώς οι παράγοντες της Αλ Ιτιχάντ ετοιμάζονται να κάνουν την τελευταία τους κίνηση για τον Μοχάμεντ Σαλάχ ρίχοντας πολλά λεφτά στο τραπέζι... Για την ακρίβεια πάρα πολλά λεφτά.
Αντιπροσωπεία των Σαουσαράβων ταξίδεψε χθες στο Λονδίνο για τις καθοριστικές επαφές με τους κόκκινούς στους οποίους φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν το απίσευτο ποσό των 222 εκατ. ευρώ για τον Αιγύπτιο επιθετικό.
Οι προηγούμενες απόπειρες τους να πάρουν το «ναι» της Λίβερπουλ είχαν αποτύχει, ωστόσο αντιλαμβανόμενοι πως η αγγλική ομάδα για να σκεφτεί πιθανή αποχώρηση του πρέπει να φτάσει μια εξωπραγματική πρόταση, αποφάσισαν να το κάνουν, φτάνοντας σε ποσά ρεκόρ για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο όπως αποκάλύψε η Sun.
Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο μέσο, ακόμη κι αν η απάντηση είναι αρνητική η αλ Ιτιχάντ θα επανέλθει τον Γενάρη προσπαθώντας εκ νέου για να αποκτήσει και να τον κάνει δίδυμο μαζί με τον Καρίμ Μπενζεμά...
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.