Μουντομπάσκετ: Σέρβος παίκτης έχασε το νεφρό του από χτύπημα σε αγώνα με το Νότιο Σουδάν - Δείτε βίντεο

Μουντομπάσκετ: Σέρβος παίκτης έχασε το νεφρό του από χτύπημα σε αγώνα με το Νότιο Σουδάν - Δείτε βίντεο

Πλέον ο 25χρονος Σέρβος θα ακολουθήσει αρκετούς μήνες αποθεραπείας και εικάζεται ότι θα συνεχίσει την επαγγελματική καριέρα του

simanic
Ο Μπόρισα Σίμανιτς έχασε το νεφρό του μετά το χτύπημα που δέχτηκε ενάμιση λεπτό πριν από το τέλος του αγώνα με το Νότιο Σουδάν, όπως επιβεβαίωσε η Ομοσπονδία Μπάσκετ της Σερβίας!

Αν και οι αρχικές ιατρικές εκτιμήσεις ανέφεραν ότι η νεφρική λειτουργία του Σέρβου φόργουορντ δεν επηρεάστηκε, εντούτοις προέκυψαν επιπλοκές και χρειάστηκε να υποβληθεί σε νέα επέμβαση στη Μανίλα. Οι γιατροί ανέφεραν ότι ήταν η αφαίρεση του τραυματισμένου νεφρού ήταν η μοναδική επιλογή για τον Σίμανιτς.

«Λόγω της εμφάνισης επιπλοκών στο τραυματισμένο νεφρό που προέκυψαν κατά τη μετεγχειρητική πορεία, ο Μπόρισα Σίμανιτς υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση στις 3 Σεπτεμβρίου. Λόγω επιπλοκών στη ζωτικότητα του νεφρικού ιστού, έπρεπε να αφαιρεθεί ολόκληρο το νεφρό» εξήγησε ο γιατρός της Εθνικής Σερβίας, Μπόρισα Ραντοβάνοβιτς.
Κλείσιμο
 

Ο Σίμανιτς δέχθηκε ένα χτύπημα στο αριστερό νεφρό προς το τέλος του τελευταίου αγώνα της φάσης των ομίλων με το Νότιο Σουδάν και ο αντίπαλός του, Νούνι Όμοτ ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το περιστατικό στο οποίο δεν είχε σκοπό να τραυματίσει τον Σέρβο μπασκετμπολίστα. Πλέον ο 25χρονος Σέρβος θα ακολουθήσει αρκετούς μήνες αποθεραπείας και εικάζεται ότι θα συνεχίσει την επαγγελματική καριέρα του.



Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο με έναν 23χρονο νεκρό στην Πέτρου Ράλλη - Η μοτοσικλέτα του «καρφώθηκε» σε φορτηγό

Γείτονες έσωσαν παιδί σε πολυκατοικία που κρεμόταν στον αέρα από ύψος 21 μέτρων στην Κίνα - Βίντεο

Ξεκινά σήμερα το τριήμερο κακοκαιρίας: Πού θα «χτυπήσει» πρώτα - Συναγερμός για πλημμύρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης