Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Εκτός τελικού στο ύψος η Γκούσιν -«Καίγεται όλη η Ελλάδα, δεν θα στεναχωρηθώ γιατί δεν πέρασα»

Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Εκτός τελικού στο ύψος η Γκούσιν -«Καίγεται όλη η Ελλάδα, δεν θα στεναχωρηθώ γιατί δεν πέρασα»

Η Τατιάνα Γκούσιν και η Παναγιώτη Δόση έμειναν εκτός τελικού στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης

5953874
Εκτός τελικού στο ύψος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης έμεινε η Τατιάνα Γκούσιν.

Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου πέρασε με την πρώτη τα 1,75 μ., 1,80 μ., 1,85 μ. και με την τρίτη το 1,89 μέτρα, ενώ στη συνέχεια δεν κατάφερε να υπερβεί το 1,92 μέτρα. Η Γκούσιν θα είχε προκριθεί στον τελικό αν είχε περάσει το 1,89 μ. με την δεύτερη προσπάθεια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cv1jqvfujl8x)


“Ήμουν σίγουρη πως το 1,89 μ. θα έδινε την πρόκριση και την έδωσε, αλλά με τη δεύτερη προσπάθεια. Το ίδιο λάθος που έκανα και πέρυσι το έκανα και φέτος κι έμειναν εκτός την πρόκριση στον σε χαμένες προσπάθειες κι έμεινα εκτός. Κρατάω τα θετικά, ότι δεν έχω πόνο οι τραυματισμοί έχουν φύγει στην άκρη ήμουν έτοιμη να δώσω το 100% . Το 1,89 μ. ήταν ένα πολύ καλό άλμα. Στο 1,92 μ. έφτανα στον πήχη και μάγκωνα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cv1jvk2nm4xd)


Ελπίζω του χρόνου να διεκδικήσω την πρόκριση στον τελικό των δύο κορυφαίων διοργανώσεων (Ευρωπαϊκό και Ολυμπιακοί) εκεί νιώθω πως ανήκω, εκεί που θα έπρεπε να είμαι”, είπε η αθλήτρια που αναφέρθηκε και στις φωτιές που επικρατούν στη χώρα μας: “Είναι χαζό να στεναχωριέμαι για αυτό που έγινε σήμερα εδώ την ώρα που στην Ελλάδα γίνονται τόσα άσχημα. Καίγεται όλη η Ελλάδα”.

5953804
5953853
5953883
Κλείσιμο


Η προσπάθεια της  Δόση

Σαν μια σπουδαία εμπειρία που της έδωσε αρκετά εφόδια για το μέλλον είδε η Παναγιώτα Δόση την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η νεαρή άλτρια του ύψους που στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 πριν από περίπου έναν μήνα κρέμασε στον λαιμό της το ασημένιο μετάλλιο, στον προκριματικό του ύψους στη διοργάνωση της Βουδαπέστης ξεπέρασε το 1,80 μ. και στην συνέχεια είχε τρεις άκυρες στο 1,85 μ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cv1irowus6g1)


Η Δόση που προπονείται με τον μπαμπά της, Θοδωρή Δόση, πριν από τρεις εβδομάδες στην προετοιμασία της στην Κύπρο είχε υποστεί διάστρεμμα, παρόλα αυτά πάλεψε με το ιατρικό τιμ της ομοσπονδίας προκειμένου να βρεθεί στο Παγκόσμιο και να αγωνιστεί.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cv1if57y16l5)


“Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που είμαι χαρούμενη με τρία άκυρα άλματα στο 1,85 μ. Ήρθα εδώ με έναν τραυματισμό, πάλεψα πάρα πολύ ψυχικά όλη φυσιοθεραπείες, όλη μέρα πάλευα να κάνω ότι μπορούσα στην προπόνηση προκειμένου να είμαι εδώ και να πάρω το βάπτισμα του πυρός. Το πήρα! Είμαι πολύ χαρούμενη! Θέλω να μπω στη νέα χρονιά με υγεία και να μπω για Ολυμπιακή προετοιμασία”, τόνισε μετά τον αγώνα της η Παναγιώτα Δόση, που κατέλαβε την 34η θέση στο σύνολο.



Ειδήσεις σήμερα

Πληροφορίες για την Περιφέρεια Αττικής: Οι πρώτες υποψηφιότητες του Νίκου Χαρδαλιά

Η αποθεωτική υποδοχή του Τεντόγλου στο ξενοδοχείο και η μπύρα με την Ντρισμπιώτη - Δείτε βίντεο

Μυστήριο με τις «επισκευές» που ανέφερε η αεροσυνοδός του Πριγκόζιν - Υπήρξε παραβίαση ασφαλείας στο Embraer;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης