Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το βράδυ της Τετάρτης (09/08), έξω από το γήπεδο της ΠΑΟ, λίγο προτού ξεκινήσει το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ, στον απόηχο των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη.
Στην κατοχή των τριών συλληφθέντων βρέθηκαν μαχαίρια και φωτοβολίδες. Σημειώνεται ότι από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης ήταν δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Εκτός από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν περιμετρικά του γηπέδου, η ΕΛ.ΑΣ είχε επιστρατεύσει τόσο την Αύρα όσο και κλούβες των ΜΑΤ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.