Sport: «Ο Παναθηναϊκός προσφέρει 4 εκατ. ευρώ το χρόνο στον Μίροτιτς»
Η εφημερίδα της Καταλωνίας κάνει λόγο για προσφορά την οποία δεν μπορεί να απορρίψει ο Μαυροβούνιος, ο οποίος όμως εξακολουθεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα
«Η πρόταση που περιμένει η Μπαρτσελόνα να αποδεχθεί ο Μίροτιτς», είναι ο τίτλος του κειμένου, στο οποίο αφού πρώτα γίνεται αναφορά στις διαπραγματεύσεις της πλευράς του παίκτη με τη Μπαρτσελόνα για τη λύση του συμβολαίου τους (με τον Μίροτιτς να απαιτεί τεράστια αποζημίωση), αλλά και στις επαφές που είχε με τον Ολυμπιακό, στη συνέχεια αποκαλύπτει για το φλερτ με τους πράσινους:
«Η ομάδα που έχει πλέον το προβάδισμα για να πάρει τον αθλητή της Μπάρτσα, είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετά από κάποια δύσκολα χρόνια χαλάει τον κόσμο! Έχοντας ήδη αποκτήσει τους Σλούκα, Γκραντ, Βιλντόζα, Κ. Αντετοκούνμπο και Λεσόρ, η ελληνική ομάδα έχει κάνει μια τεράστια πρόταση στον Μίροτιτς, καθώς του προσφέρει εγγυημένα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ καθαρά για κάθε χρόνο του διετούς συμβολαίου του.
Μία προσφορά, που δύσκολα απορρίπτεται και που, αν προχωρήσει, θα οδηγούσε σε προσπάθεια συμφωνίας με την Μπάρτσα, για να φύγει ο παίκτης και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό».
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.