Survivor All Star: Η Στέλλα είπε «αντίο» πριν τα ημιτελικά και ο Σάκης... έκλεισε θέση στο Γαλάτσι - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Η Στέλλα είπε «αντίο» πριν τα ημιτελικά και ο Σάκης... έκλεισε θέση στο Γαλάτσι - Δείτε βίντεο

Το παιχνίδι των λέξεων, η αφιέρωση του… προστατευτικού Σάκη, οι κανόνες των αγώνων κατάταξης και η τελευταία ασυλία της χρονιάς

Collage_Maker-06-Jul-2023-01-37-AM-7905
Έφτασε μια ανάσα από τον ημιτελικό, όμως δεν κατάφερε να κλείσει θέση για τις «καρέκλες» στο Γαλάτσι. Η Στέλλα Ανδρεάδου ήταν η παίκτρια που αποχώρησηε από το Survivor All Star, αφού βρέθηκε στον τάκο μαζί με τους Νίκο Μπάρτζη και Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, οι οποίοι ήταν πιο... δυνατοί βάσει της 24ωρης ψηφοφορίας του κοινού στο που είχε ήδη κρίνει το αποτέλεσμα. Από την άλλη ο Σάκης Κατσούλης με τη δεύτερη σερί νίκη στις ασυλίες αυτής της εβδομάδας και έχοντας κατακτήσει και τον τίτλο του MVP, σημειώνοντας τις περισσότερες νίκες, είναι ο πρώτος που κλείνει θέση για τα ημιτελικά του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Οι 5 survivors στο επεισόδιο της Τετάρτης (5/7) πέρασαν πρώτα από τα «Παιχνίδια της Καραϊβικής» για να χαλαρώσουν, έτσι ώστε να μην τους... κάτσει βαριά η αποχώρηση που θα ακολουθούσε αργότερα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctufsyxvt7hl)


Κλείσιμο
Στο παιχνίδι των λέξεων που έπαιξαν χωρισμένοι σε δύο ομάδες, μια των τριών (Μαριαλένα, Νίκος, Μάριος) και μία των δύο (Σάκης, Στέλλα) διασκέδασαν αφάνταστα, ενώ σε κάποιο σημείο «τρόλαραν» και τον Γιώργο Λιανό, όταν ο Μπάρτζης προσπαθούσε να κάνει τον Πρίαμο να βρει τη λέξη «χιούμορ».

Θέλοντας να τον βοηθήσει, του έθεσε ως παράδειγμα τον Γιώργο Λιανό. «Τι νομίζει ότι έχει ο Γιώργος Λιανός;», ρώτησε ο Νίκος Μπάρτζης. Ωστόσο, ο Μάριος Πρίαμος δεν είπε αυτό που περίμενε ο συμπαίκτης του, με την απάντησή του να φέρνει γέλια τόσο στους υπόλοιπους παίκτες, όσο και στον παρουσιαστή. Συγκεκριμένα, ο Κύπριος είπε χιουμοριστικά: «Φωνή;».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctuf696v00rl)


Πάντως ο Μάριος ήταν αυτός που κατάφερε να σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του και να κεράσει μηλόπιτα το Νίκο και τη Μαριαλένα κάνοντας το τελικό 5-4, με τους Σάκη και Στέλλα να μην το πιστεύουν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctufwifkzbch)


Στη συνέχεια οι 5 βρέθηκαν στο στίβο μάχης για την 2η ασυλία, με τον Σάκη να ξεκαθαρίζει πως στον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς και τελευταίο για τη σεζόν, θα βάλει τα δυνατά του για να καταφέρει να κερδίσει καθώς δεν παλεύει μόνο για εκείνον αλλά και για τη σύντροφό του, τη Μαριαλένα. Φυσικά τη νίκη ήθελε και ο Νίκος Μπάρτζης για να διώξει την υποψηφιότητα αποχώρησης και αντιμετωπίζει στα ίσα τους υπόλοιπους.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctugcje59ew9)


Η πρώτη που τέθηκε εκτός μάχης ήταν η Μαριαλένα και την ακολούθησαν οι Νίκος και Στέλλα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctuhzhfuvoxd)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctuiz0imnayp)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctujb2rx5wa1)


Ο Σάκης Κατσούλης όμως ήταν αυτός που εξασφάλισε για ακόμη μια φορά το τοτέμ του Survivor, με σκορ 5-0 απέναντι στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctujczd8nm5d)


Αμέσως μετά τη νίκη του ο Σάκης έτρεξε στην αγκαλιά της Μαριαλένας του για να της πει πως την αγαπά και της έδωσε ένα τρυφερό φιλί αφιερώνοντας της τη νίκη του που ουσιαστικά την κρατάει εκτός τάκου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctujfu6io841)


Από την πλευρά του ο Mάριος Πρίαμος γνωρίζοντας πως τα πράγματα έχουν στενέψει για τη Στέλλα ΄είχε μία σύντομη κουβέντα με τη συμπαίκτρια του στην οποία εξομολογήθηκε ότι νιώθει πως έκανε μία πολύ καλή φίλη. «Είσαι ένα εξαιρετικό και σπάνιο κορίτσι. Πάρα πολύ σοβαρές και σωστές αρχές. Πάντα έλεγα για σένα. Χαίρομαι που μέσα από το παιχνίδι γίναμε φίλοι, αλλάξαμε απόψεις, ιδέες, σκέψεις. Στελλίτσα μου καλή» της είπε.

Φυσικά, η συγκίνηση των φιναλίστ ήταν διάχυτη μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα της φετινής σεζόν, με τον Σάκη Κατσούλη να γίνεται ο MVP του παιχνιδιού και να δηλώνει χαρούμενος για την έκβαση του αποτελέσματος τονίζοντας πως είναι χαρούμενος που και οι πέντε φιναλίστ είναι υγιείς.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctujk96vp4yh)


Στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους πως ο Σάκης Κατσούλης έχει ήδη εξασφαλίσει μία θέση στον Ημιτελικό στο Γαλάτσι, αφού αναδείχθηκε MVP στις τελευταίες αναμετρήσεις.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctujwso91ij5)


Στη συνέχεια ο παρουσιαστής του Survivor All Star εξήγησε τους κανόνες για τους αγώνες κατάταξης της Πέμπτης που θα πραγματοποιηθούν σε στίβο μάχης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctuk5y5i09pt)


Ακολούθησε η ψηφοφορία των πέντε παικτών. Από την κάλπη βγήκε το όνομα της Στέλλας η οποία κάθισε στον τάκο δίπλα στον Νίκο Μπάρτζη, ενώ ο Σάκης Κατσούλης προστάτευσε για ακόμα μια φορά τη σύντροφό του και υπέδειξε τον Μάριο, λέγοντας πως δεν έχει επιλογή.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctukatwegr0h)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctukbwupvj0h)


Τελικά, τον Άγιο Δομίνικο αποχαιρέτησε η Στέλλα Ανδρεάδου, μία μόλις ανάσα πριν τον Ημιτελικό του Survivor και πριν πάρει τη δάδα της και φύγει δήλωσε πως θέλει νικητή του Survivor All Star τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctukifsky9dd)


Την Πέμπτη και την Κυριακή θα διεξαχθούν αγώνες κατάταξης. Ο Ημιτελικός του Survivor θα πραγματοποιηθεί ζωντανά από το Γαλάτσι το βράδυ της Δευτέρας 10/7, ενώ ο μεγάλος Τελικός την Τρίτη 11/7.



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στο Bloomberg: Οι γάμοι των ομόφυλων ζευγαριών θα προχωρήσουν και στην Ελλάδα

Γιατί έφυγε ο Λοβέρδος από το ΠΑΣΟΚ - «Δυο ξένοι» με τον Ανδρουλάκη στο ίδιο κόμμα

Πέθανε η τραγουδίστρια Γιώτα Γιάννα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης