Ντι Μαρία: Επέστρεψε μετά από 13 χρόνια στη Μπενφίκα
Ο Αργεντινός εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από τη Γιουβέντους και θα παίξει στην ομάδα της Λισαβόνας
Παίκτης της Μπενφίκα είναι και πάλι ο Άνχελ Ντι Μαρία. Ο Αργεντινός εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από την Γιουβέντους, οι Αετοί της Λισαβόνας με σύμμαχο τον φίλο του Νικολάς Οταμέντι τον έπεισαν να επιστρέψει και πλέον έχουμε και τις ανακοινώσεις.
O πρωταθλητής κόσμου με την Αλμπισελέστε επέστρεψε έπειτα από 13 χρόνια στην ομάδα που τον έφερε στην Ευρώπη το 2007. Οι Πορτογάλοι τον είχαν αγοράσει στα 19 του χρόνια από την Ροζάριο Σέντραλ αντί 8 εκατομμυρίων ευρώ και το 2010 τον πούλησαν στην Ρεάλ Μαδρίτης αντί 33 εκατομμυρίων.
Με την Μπενφίκα έχει 121 συμμετοχές, 15 γκολ, 28 ασίστ και έχει κερδίσει ένα πρωτάθλημα και δυο League Cup. Μετά τη Βασίλισσα πήγε σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους και εν τέλει επέστρεψε στη Λισαβόνα.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.