Πρώτο ματς ο Τσιτσιπάς, δεύτερο η Σάκκαρη στο Wimbledon
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να ανοίγει το πρόγραμμα στο court 2 και την Σάκκαρη να παίζει δεύτερη στο court 3
Αν και πρόκειται για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα (αν όχι το πιο ενδιαφέρον) ματς της δεύτερης ημέρας στο Wimbledon, ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Ντομινίκ Τιμ δεν θα παίξουν σε κάποιο από τα δύο κεντρικά γήπεδα.
Αντίθετα, θα ανοίξουν το πρόγραμμα στο Court 2 στις 13:00 ώρα Ελλάδος (11 τοπική), κάτι που δεν συμβαίνει και πολύ συχνά στον Στέφανο όσον αφορά τα grand slam.
Λίγο πιο μετά, περίπου στις 15:00 ώρα Ελλάδος, θα μπει στο court 3 η Μαρία Σάκκαρη, η οποία αντιμετωπίζει την Μάρτα Κόστιουκ, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του Χόλγκερ Ρούνε με τον Γ. Λοφχάγκεν που ανοίγει το πρόγραμμα στο συγκεκριμένο γήπεδο.
Οσον αφορά το κεντρικό court, εκεί θα κάνουν πρεμιέρα αύριο οι Ριμπάκινα, Μάρεϊ και Σαμπαλένκα.