Σε ταβέρνα στην πλατεία Αγίου Λαζάρου στον Βύρωνα βρέθηκε, νωρίς το βράδυ της Δευτέρας (12/6), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τους δικούς του ανθρώπους, ώστε να απολαύσει καλό φαγητό και βόλτα.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν χάνει ευκαιρία να έρχεται στην Ελλάδα και να επισκέπτεται μέρη και περιοχές από τα οποία έχει μνήμες όσο μεγάλωνε.
Έτσι, όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε πανζουρλισμός από δεκάδες παιδιά στον Βύρωνα που συγκεντρώθηκαν γυρώ του για να βγάλουν φωτογραφίες και να τους υπογράψει αυτόγραφα.
O σταρ του NBA, βέβαια όπως πάντα, ήταν χαμογελαστός με τον κόσμο που για άλλη μια φορά τού έδειξε την αγάπη του. «Για ακόμα μια χρονιά ο Γιάννης στη ταβέρνα Τζίμης» έγραψε στο Facebook ο Γιώργος Μητρόπουλος ο οποίος δημοσίευσε και το ακόλουθο βίντεο.
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023:Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.