Γκουντούρα: Κέρδισε το Νο1 του κόσμου και πέρασε στον τελικό του Παγκοσμίου κυπέλλου
Τρομερή εμφάνιση από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια
Σε ακόμη έναν τελικό Παγκοσμίου κυπέλλου (αυτή τη φορά στη Σεούλ) θα αγωνιστεί η πρωταθλήτρια της ξιφασκίας, Δώρα Γκουντούρα, που έκανε ακόμη μία φοβερή εμφάνιση!
Η 26χρονη πρωταθλήτρια, αθλήτρια της Team Future της Bwin, κατάφερε με σκορ 11-15 να υποχρεώσει σε ήττα το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, τη Μισάκι Εμούρα από την Ιαπωνία, και να προκριθεί στον τελικό.
Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Γαλλίδα Σάρα Μπαλζέρ, η οποία νωρίτερα είχε αφήσει εκτός τελικού την Ολυμπιονίκη από την Ουκρανία, Όλγκα Κάρλαν.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.