Παππάς: «Να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη σκληράδα της Παρτίζαν»

Παππάς: «Να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη σκληράδα της Παρτίζαν»

Ο Χρήστος Παππάς, που θα είναι ο πρώτος προπονητής λόγω της απουσίας του Γιώργου Μπαρτζώκα, μίλησε για την αυριανή (24/2, 21:00) αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην έδρα της Παρτίζαν για την 30η αγωνιστική της EuroLeague 

Papaas
O Χρήστος Παππάς θα αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή στον Ολυμπιακό, λόγω της ασθένειας του Γιώργου Μπαρτζώκα. Και λίγο πριν από την αναχώρηση της ομάδας του Ολυμπιακού, για το εκτός έδρας ματς της 30ής αγωνιστικής κόντρα στην Παρτίζαν (24/2, 21:00), ο υπηρεσιακός προπονητής των Πειραιωτών μίλησε για το ματς απέναντι στο συγκρότημα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Παππάς:
«Ομάδα με σκληράδα, αρκετό ταλέντο και έναν εξαιρετικό προπονητή. Δεν είναι εύκολο, γιατί ο κάθε αντίπαλος πρέπει να επιβάλλει το δικό του ρυθμό σε άμυνα και σε επίθεση, κοινώς πρέπει να παίξουμε τα δικά μας πράγματα και να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη σκληράδα», είπε για την Παρτίζαν.

Για το κίνητρο του Ολυμπιακού να κλειδώσει το πλεονέκτημα και της Παρτίζαν να μπει στα play-offs: «Αν δεν είναι η πρώτη δουλειά που πρέπει να κάνουμε, είναι σίγουρα μέσα στην πεντάδα των πραγμάτων που πρέπει να κάνουμε. Ο έλεγχος των συναισθημάτων, κυρίως, λόγω της έδρας, της επιθυμίας του αντιπάλου, του κινήτρου, όλα αυτά θα παίξουν ρόλο».

Για τη φρεσκάδα του Ολυμπιακού από τα απανωτά ματς: «Είχαμε πολλά ματς, αλλά το ροτέισον που έπρεπε να γίνει, έγινε. Πώς θα είμαστε αύριο, θα το δούμε στο ματς».

Από την πλευρά του, ο Άλεκ Πίτερς, τόνισε: «Το ότι πάμε σε μια τόσο δυνατή έδρα είναι η... διασκεδαστική πλευρά της δουλειάς μας. Όταν είσαι σε αυτό το σημείο της σεζόν πρέπει να μείνεις συγκεντρωμένος και έτοιμος για ότι πρόκειται να επακολουθήσει. Όμως, έχουμε προετοιμαστεί και όλοι είμαστε έτοιμοι για την αυριανή αναμέτρηση. Είμαστε έτοιμοι για όλες τις προκλήσεις που θα έρθουν και ξέρουμε πως είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όχι μόνο στο αυριανό ματς, αλλά και σε αυτά που ακολουθούν».

Για την απουσία του κόουτς Μπαρτζώκα, ο Πίτερς σχολίασε: «Είναι σίγουρα ασυνήθιστο, όμως, έχουμε προετοιμαστεί. Και στο Λαύριο παίξαμε με τον κόουτς Παππά σε ρόλο πρώτου προπονητή. Στο τέλος της ημέρας η ομάδα μας προετοιμάζεται με τον ίδιο τρόπο ανεξάρτητα με το τι μπορεί να συμβαίνει. Σε αυτή τη φάση είμαστε σε μια μηχανή που δουλεύει σωστά. Του εύχομαι περαστικά, να γίνει σύντομα καλά και να επιστρέψει».



Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με την εξαφάνιση 26χρονη μητέρας και του παιδιού της στην Χαλκιδική

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ξέρω βαθιά μέσα μου ότι η Όλγα διαβάζοντάς το, θα μειδίασε και θα ένιωσε την τρυφερότητα»

«Χάιδευε ύποπτα τα κορίτσια» - Καταγγελίες για δεσμό του βιαστή προπονητή με 17χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης