Συγκινημένος ο Σωτηρακόπουλος για Διακογιάννη: Σημάδεψε μια γενιά ανθρώπων, η φωνή του μας ταξίδευε

Συγκινημένος ο Σωτηρακόπουλος για Διακογιάννη: Σημάδεψε μια γενιά ανθρώπων, η φωνή του μας ταξίδευε

«Δεν ξεπεράστηκε και δεν θα ξεπεραστεί ποτέ, το λέω σήμερα, το έλεγα πριν», είπε ο «μαθητής» Χρήστος Σωτηρακόπουλος για τον «δάσκαλό» του, Γιάννη Διακογιάννη

diakogiannis_pele
Με συγκίνηση αποχαιρέτησε τον Γιάννη Διακογιάννη ένας από τους σημαντικότερους «μαθητές» του, μαζί με τον οποίο περιέγραψαν πολλούς τελικού ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Σωτηρακόπουλος είπε: «Για τον Γιάννη Διακογιάννη δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα. Ο Γιάννης σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά ανθρώπων. Δε νομίζω πως υπήρξαν άνθρωποι τόσο επιδραστικοί στο χώρο τους, όσο υπήρξε εκείνος στον δικό του. Δεν ξέρω πόσος κόσμος έγινε αθλητικός συντάκτης ή δημοσιογράφος, επηρεασμένος από τη φωνή του Γιάννη Διακογιάννη,από τα ταξίδια που μας έκανε η φωνή του. Δεν ξεπεράστηκε και δεν θα ξεπεραστεί ποτέ, το λέω σήμερα, το έλεγα πριν. Δεν μπορεί κανείς να έχει το εύρος των γνώσεών του. Στο ποδόσφαιρο έπαιζες μαζί του και καταλάβαινε και ο τελευταίος στο τελευταίο σημείο της Ελλάδας τι λέει. Καταλάβαινες στον στίβο, έτρεχες μαζί με τους αθλητές. Κολύμπαγες μαζί με τους αθλητές. Γινόταν ένα στους αγώνες του κόσμου μαζί με τον κόσμο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cp0k1karcknl)


Και πρόσθεσε: «Ήταν, είναι και θα είναι το σημείο αναφοράς. Ήταν ένας φοβερός άνθρωπος, φοβερός στην παρέα και σπουδαίος άνθρωπος. Η τηλεόραση είναι εικόνα, αυτό έλεγε όλη την ώρα. Δεν είναι ατελείωτα τα λόγια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης