Η μητέρα του Στεφ Κάρι αποκάλυψε ότι σκέφτηκε την έκτρωση όταν ήταν έγκυος

Η μητέρα του Στεφ Κάρι αποκάλυψε ότι σκέφτηκε την έκτρωση όταν ήταν έγκυος

Η Σόνια Κάρι, μητέρα του άσου των Γουόριορς, αποκάλυψε πως είχε σκεφτεί να κάνει έκτρωση όταν έμαθε ότι είναι έγκυος στον Στεφ

Στεφ Κάρι: Σκοράρει τώρα και σε… οροφή αυτοκινήτου! (video)
Ο Στεφ Κάρι θα μπορούσε να μην είχε γεννηθεί! Η μητέρα του Σόνια άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή και άφησε στην άκρη το σχέδιο της έκτρωσης, μόλις έμαθε ότι είναι έγκυος στον μετέπειτα δύο φορές MVP του NBA.

Η Σόνια Κάρι αποκάλυψε αυτή την ιστορία με αφορμή τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ και τη συζήτηση που έχει προκύψει εδώ και αρκετούς μήνες για την απαγόρευση των αμβλώσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες.



«Αυτή είναι η απόφαση που πήρα σε εκείνο το σημείο, και δείτε τι ευλογία προέκυψε μέσα απ' αυτή. Ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα που έγινε αυτό που έπρεπε και δεν κουβαλάω δεύτερες σκέψεις. Δεν πρέπει να κουβαλάς ένα "βάρος" για πάντα. Να δώσουμε στους εαυτούς μας λίγη εύνοια, προκειμένου να καταλάβουμε τι είχαμε όταν λάβαμε μία συγκεκριμένη απόφαση», είπε η Σόνια Κάρι.

Μάλιστα, η τέως σύζυγος του Ντελ Κάρι είπε ότι πριν από τη γέννηση του Στεφ, που είναι ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, είχα προχωρήσει σε μία άμβλωση!

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Εξοπλιστικά: Κυβέρνηση κατά Τσίπρα - «Εθνικά επικίνδυνος, θέτει ζήτημα ακύρωσης των συμφωνιών για Rafale και Belharra»

Νέα Σμύρνη: «Σκέτος ρατσισμός, ντροπή» - Σάλος για την καφετέρια που έδιωξε ηλικιωμένους πελάτες

Σκάνδαλο στην ΕΟΚ: «Όρμησε πάνω μου και μου έπιανε το στήθος» - Όλη η καταγγελία της υπαλλήλου που πήγε να βιάσει ο Τσαγκρώνης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης