Μίτσελ για το Ολυμπιακός - Ναντ: «Σίγουρα θα κοιτάζουμε με το ένα μάτι τον Παναθηναϊκό»

Μίτσελ για το Ολυμπιακός - Ναντ: «Σίγουρα θα κοιτάζουμε με το ένα μάτι τον Παναθηναϊκό»

O Μίτσελ ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη με τη Ναντ αλλά έχει το μυαλό του και στον Παναθηναϊκό

5720800
Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ναντ που θα είναι το τελευταίο της ομάδας του Πειραιά για φέτος στα Κύπελλα Ευρώπης.

Το παιχνίδι της 6ης ημέρας του Europa League θα ξεκινήσει στις 19:45 και ο Μίτσελ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης τόσο για αυτό αλλά και για τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί την Κυριακή.

LIVE - H Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Ναντ!​


Οι δηλώσεις του Μίτσελ

Πόσο δύσκολο είναι να χωρίσετε και να δώσετε στους παίκτες σας κίνητρο για το αυριανό ματς ενόψει και του αγώνα με τον Παναθηναϊκό;
Το πρόβλημα είναι ότι να προετοιμάσω ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχουν ελπίδες και είναι δύσκολο. Ο Ολυμπιακός όμως είναι μαθημένος να δίνει δύο σημαντικά παιχνίδια σε μία εβδομάδα, οπότε αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι της Κυριακής, όπως όμως ξέρουμε και πόσο σημαντικό είναι να αγωνίζεσαι σε αυτήν την ομάδα.

Για πρώτη φορά ο Ολυμπιακός μένει εκτός διοργάνωσης πριν την ολοκλήρωση του ομίλου, πως αντιμετωπίζετε την κατάσταση αυτή;
Είναι δύσκολο γιατί όταν ήρθα στον Ολυμπιακό με στόχο και ελπίδες να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Νομίζω το είχαμε αυτό μέχρι και το τελευταίο λεπτό με τη Φράιμπουργκ. Έτσι όμως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή και πρέπει να το δεχτούμε. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να βελτιωνόμαστε και το καταφέρνουμε.

Θα θέλατε να μην υπάρχει στο πρόγραμμα το ματς με τη Ναντ ή είναι μία ευκαιρία για κάποιους παίκτες τι μπορούν να κάνουν;
Είναι ένα προνόμιο και μεγάλη μου τιμή που προπονώ τον Ολυμπιακό οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιαδήποτε κατάσταση, ακόμη και στα φιλικά θα κάνουμε τα πάντα ο Ολυμπιακός να είναι εκεί και να εκπροσωπούμε την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο. Θέλω να πω και να θυμίσω πως βρίσκομαι εδώ με κίνητρο μία μεγάλη αγάπη που έχω για τον Ολυμπιακό. Για αυτό είμαι εδώ και απ’ αυτό παίρνω δύναμη για παιχνίδια όπως το αυριανό. Προκειμένου δεν ξέρω αν θα πρέπει να το πω ή είναι απλά περιττό, σίγουρα με το ένα μάτι θα κοιτάζουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο όσοι αγωνιστούν αύριο έχουν παίξει ξανά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σίγουρα είναι μία τέλεια ευκαιρία για να δείξουν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές πως ο προπονητής έχει κάνει λάθος.

Υπάρχει περίπτωση να παίξει κάποιος τόσο αύριο όσο και την Κυριακή;
Θα φοράει την ίδια φανέλα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Τι σημαίνει η Ναντ για εσάς, τόσο για τον κόουτς όσο και για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.
Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Η Ναντ είναι μία σπουδαία ομάδα, έχω παίξει αρκετές φορές απέναντί της. Έχει αρκετό κόσμο που την ακολουθεί και έχω πολλούς φίλους εκεί. Εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να μην τελειώσουμε τη διοργάνωση χωρίς νίκη και να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται.
Κλείσιμο
Μίτσελ: Η Ναντ είναι μία σημαντική ομάδα για εμένα, την έχω αντιμετωπίσει όταν ήμουν στη Γαλλία και τη Μαρσέιγ. Τη σέβομαι και τη θεωρώ καλή ομάδα, αύριο θέλουμε να νικήσουμε, είναι θέμα πρεστίζ. Σίγουρα για εκείνους είναι πιο σημαντικός αγώνας, σεβόμαστε τον αντίπαλο και θεωρούμε πως είναι ομάδα με καλούς παίκτες και ανυπομονούμε για το αυριανό παιχνίδι.

Θεωρείτε ρίσκο μία ενδεκάδα με ποδοσφαιριστές οι οποίοι ίσως να μην έχουν την κατάλληλη «χημεία» μεταξύ τους;
Για εμάς το παιχνίδι μπορεί να μην έχει βαθμολογική σημασία, ωστόσο είναι σημαντικό. Φέτος γνωρίζουμε την κατάσταση και πρέπει να τη δεχτούμε, θέλουμε να τελειώσουμε τη διοργάνωση έχοντας μία καλή εικόνα. Ότι έχουμε το ματς της Κυριακής είναι μία δικαιολογία, αυτό σημαίνει πως οποιοσδήποτε φορέσει τη φανέλα αύριο θα είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να εκπροσωπήσει την ομάδα. Ο προπονητής είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει καλές ισορροπίες και να παίρνει το ρίσκο αρκετές φορές. Για εμάς αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει σημασία, υπάρχουν ομάδες όπως είναι η Καραμπάγκ, η οποία θα δει το παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: Το μυστήριο με το Airbnb όπου την εξέδιδε ο Μίχος

Ρωσία - New York Times: Ρώσοι στρατηγοί συζήτησαν τη χρήση πυρηνικών όπλων

Βασίλης Παπαθεοδώρου: Προφυλακίστηκε για παιδική πορνογραφία ο πολυβραβευμένος συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης