Βιασμός 12χρονης: Το μυστήριο με το Airbnb όπου την εξέδιδε ο Μίχος

Βιασμός 12χρονης: Το μυστήριο με το Airbnb όπου την εξέδιδε ο Μίχος

Αξιωματικοί έδειξαν στην 12χρονη φωτογραφίες του σπιτιού, όμως το παιδί, σε κακή κατάσταση, ήταν διστακτικό και δεν είπε περισσότερα

mixos_grafeio_arthro
Ένα μυστηριώδες airbnb, στο κεντρο της Αθήνας που η έρευνα του Ανηλίκων δείχνει οτι ο Ηλίας Μίχος εξέδιδε τη μικρή όταν δεν έκλεινε τα αρρωστημένα του ραντεβού στα οχήματα και πελάτες βίαζαν τη 12χρονη από τον Κολωνό, έχει μπει στο μικροσκόπιο.

Το νέο στοιχείο, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ανοιγει τη βεντάλια των ερευνών και το ενδιαφέρον των αρχών στρέφεται σε αυτο το πεδίο. Στην τελευταία κατάθεση που έδωσε η 12χρονη στο δωμάτιο με τον αριθμό 8 του 8ου ορόφου στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της ΓΑΔΑ οι αξιωματικοί της έδειξαν συγκεκριμένες φωτογραφίες απο το airbnb ομως το παιδι, ηταν σε πολύ κακή κατάσταση, ηταν διστακτικό και δεν θέλησε να πει περισσότερα.

Για τον λόγο αυτό, οι ειδικοί ψυχολόγοι - αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, δεν επέμειναν και έτσι αυτο που περιμένουν ειναι την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να ηρεμήσει και να ενδεχομένως να εξεταστει εκ νέου.

Αντίστροφη μέτρηση για νέα εντάλματα μετά την κατάθεση της ανήλικης

Νέους δρόμους στις έρευνες άνοιξε η συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε το 12χρονο κορίτσι στους αξιωματικούς – ψυχολόγους της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Από τη μία, η δεδομένη πλέον έκδοση τουλάχιστον τριών, σε πρώτη φάση ενταλμάτων σύλληψης και από την άλλη η ταυτοποίηση του οίκου ανοχής που οδήγησε το παιδί πέντε φορές ο Ηλίας Μίχος θα επεκτείνει τις έρευνες στο κομμάτι που αφορά στο συγκεκριμένο πελατολόγιο και το προφίλ των 25 ανδρών που φέρεται να βίασαν τη 12χρονη μαθήτρια.

Η μαθήτρια, θα έδινε κατάθεση στην ανακρίτρια, η οποία έχει και το γενικό πρόσταγμα, όμως το γεγονός ότι είναι μικρό παιδί, επέβαλε η νέα κατάθεση να δοθεί και πάλι στους ειδικούς ψυχολόγους της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, αν χρειαστεί και σήμερα θα επισκεφθεί και πάλι, το δωμάτιο με τον αριθμό 8 του 8ου ορόφου του “Ανηλίκων” της ΓΑΔΑ για να απαντήσει και σε άλλες ερωτήσεις.

Στη χθεσινή της κατάθεση που διήρκησε περίπου 4 ώρες, το κοριτσάκι ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, έβαλε τα κλάματα ενώ έδειχνε πολύ επηρεασμένο από τα όλα όσα έχει βιώσει και εξακολουθεί να βιώνει μετά και την προφυλάκιση της μητέρας της στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η 12χρονη φέρεται να αναγνώρισε ακόμα δύο με τρία άτομα, με τα οποία συναντήθηκε, έπειτα από διαδικτυακή επαφή και ραντεβού που έκλεισαν μαζί της. Αυτό φυσικά, οδηγεί και στην επιτάχυνση των σχετικών διαδικασιών για την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, τα οποία φέρεται να έχουν δρομολογηθεί και η διαδικασία να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Ειδήσεις σήμερα:

Ειδικό ποινικό μητρώο για αδικήματα κατά ανηλίκων παρουσιάζει ο Μητσοτάκης

Ο Έλον Μασκ αλλάζει το Twitter: Η μηνιαία συνδρομή, οι ψεύτικοι λογαριασμοί και το κουμπί επεξεργασίας

Βίντεο: Η Σακίρα προσπέρασε «ουρά» για να μπει πρώτη στον «Πύργο του Τρόμου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης