Τρόμος για Ομπαμεγιάνγκ στη Βαρκελώνη - Ένοπλοι μπήκαν στο σπίτι του, τον χτύπησαν και του πήραν κοσμήματα

Τρόμος για Ομπαμεγιάνγκ στη Βαρκελώνη - Ένοπλοι μπήκαν στο σπίτι του, τον χτύπησαν και του πήραν κοσμήματα

Τουλάχιστον τέσσερις ένοπλοι ληστές χτύπησαν τον άσο της Μπαρτσελόνα μπροστά στη γυναίκα του, γράφει η El Pais - Πήραν κοσμήματα από το χρηματοκιβώτιό του

obamegiang_1
Θύμα «βίαιης ληστείας», όπως τη χαρακτηρίζουν τα τοπικά μέσα, έπεσε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο άσος της Μπαρτσελόνα Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ μέσα στο σπίτι του, στη γειτονιά Καστελντέφελς της Βαρκελώνης, με αρκετούς ένοπλους να εισβάλλουν στο χώρο που διαμένει με την οικογένειά του και να τον χτυπούν.

Σύμφωνα με την ισπανική El Pais, τουλάχιστον τέσσερις άνδρες σκαρφάλωσαν στον κήπο του και τον απείλησαν με όπλα και σιδερένιες ράβδους, ενώ οι κακοποιοί διέφυγαν μερικά λεπτά αργότερα με κοσμήματα, αφού απέκτησαν πρόσβαση στο χρηματοκιβώτιο του παίκτη.

Ο Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος εντάχθηκε στον σύλλογο από την Άρσεναλ τον Ιανουάριο, δέχθηκε επίθεση από τους ληστές μπροστά στη σύζυγό του, Αλίσα Μπεχάγκε, υποστηρίζει το δημοσίευμα, ενώ οι εγκληματίες διέφυγαν με ένα λευκό Audi A3.

Ο 33χρονος Γκαμπονέζος είναι μαζί με την Μπεχάγκε εδώ και δέκα χρόνια, αφού γνωρίστηκαν όταν ο παίκτης ήταν στη Μίλαν. Έχουν δύο παιδιά - τον Κέρτις, 11 ετών, και τον Πιέρ, έξι ετών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτες της Μπαρτσελόνα πέφτουν θύματα ληστείας και κλοπής, με τον συμπαίκτη του Ομπαμεγιάνγκ, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, να έχει χάσει ρολόι αξίας 59.000 λίρες έξω από το προπονητήριο του συλλόγου κι ενώ χαιρετούσε τους οπαδούς πριν από την απογευματινή προπόνηση με την Μπάρτσα.


Ειδήσεις σήμερα

Άρης: Ψάχνει προπονητή και πάλι μήνα Σεπτέμβριο

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα ο Ρέτσος

Νάπολι: Τα έβαλε με τους οπαδούς της Φιορεντίνα ο Σπαλέτι, γλίτωσε στο τσακ από γροθιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης