Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα: Στο νοσοκομείο ο Παντελάκης
Ο στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα συγκρούστηκε με τον Χασάν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις - Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας
«Πάγωσαν» όσοι παρακολουθούν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν είδαν την σύγκρουση του Επαμεινώντα Παντελάκη με τον Χασάν, με τον πρώτο να μην μπορεί να συνεχίσει.
Μάλιστα, ο Αιγύπτιος φορ έκανε μία πολύ όμορφη κίνηση, δίνοντας ένα φιλί στο κεφάλι του Έλληνα στόπερ όταν αποχώρησε με το φορείο.
Εν τέλει, ο ίδιος διακοσμήθηκε άμεσα στο νοσοκομείο ώστε να κάνει εξετάσεις για τον τραυματισμό του, οι οποίες βγήκαν και καθαρές.
Έτσι, ο Παντελάκης θα μείνει με την υπόλοιπη αποστολή στο ξενοδοχείο της ομάδας μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και θα επιστρέψει στα Ιωάννινα.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση