Ο ΠΑΟΚ χάνει τον Νέσμπεργκ για ένα μήνα

Ο ΠΑΟΚ χάνει τον Νέσμπεργκ για ένα μήνα

Οι φόβοι που εξέφρασαν από την Τετάρτη (10/8) οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για την κατάσταση του Ιβάν Νέσμπεργκ επιβεβαιώθηκαν μέσα από τα αποτελέσματα της μαγνητικής εξέτασης

Nesberg
Νοκ άουτ για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες τέθηκε ο Ιβάν Νέσμπεργκ, καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Νορβηγού κεντρικού αμυντικού έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο.

Ο Νορβηγός στόπερ παρότι ήταν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, παίζοντας ασταμάτητα με τη Βαλερένγκα μέχρι και τα τέλη Ιουλίου, λύγισε και μπήκε νωρίς-νωρίς στα πιτς.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ ανακοινώθηκε την περασμένη Τρίτη (2/8), αλλά η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη συνέπεσε με το… δεύτερο στάδιο προετοιμασίας που βιώνουν, ελλείψει ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, οι «ασπρόμαυροι».

Έτσι, πάει στράφι η σκέψη του Ραζβάν Λουτσέσκου να δει το σκανδιναβικό δίδυμο, Ινγκασον-Νέσμπεργκ, στο κέντρο της άμυνας του «Δικεφάλου», τόσο στην μεθαυριανή «πρόβα τζενεράλε» και το φιλικό κόντρα στον Βόλο, όσο και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Παναιτωλικό.

Ειδήσεις σήμερα: 

Μεσσήνη: Ο 50χρονος πήγε να δει το θύμα στο νοσοκομείο! - Εκεί τον συνέλαβε η αστυνομία

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ - Έρχεται μέχρι και χαλάζι


Κρυονέρι: Παραλίγο τραγωδία από άνδρα που κυνηγούσε αγριογούρουνα - Τραυματίστηκε γυναίκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης