Ο Χέρμαν Μπούργος ανέλυσε το πλάνο του για τη ρεβάνς του Άρη με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (21:00) στη Θεσσαλονίκη
Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον δεύτερο αγώνα (11/8, 21:00) του Άρημε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (είχε χάσει 2-0 στο Ισραήλ) στο «Κλ. Βικελίδης», οΧέρμαν Μπούργοςείπε αρχικά ότι… «είμαι αισιόδοξος. Δουλέψαμε αρκετά καλά αυτή την εβδομάδα.
Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι και για να προκριθούμε είναι απαραίτητο να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε αλλά χάσαμε στον αγώνα στο Τελ Αβίβ. Αυτό είναι πρωταρχικό».
Εκεί αναφέρθηκε και στην ποιότητα της Μακάμπι υποστηρίζοντας ότι πρέπει όλοι να καταλάβουν το επίπεδο του αντιπάλου. «Για να μπορέσουμε να σχηματίσουμε σωστή εικόνα για το επίπεδο της ομάδας που αντιμετωπίζουμε θα πρέπει να ρίξουμε μια ματιά στους τίτλους που έχει κατακτήσει. Έτσι θα καταλάβουμε με ποιον παίζουμε. Η Μακάμπι έχει κερδίσει 23 φορές το Πρωτάθλημα Ισραήλ, άλλες τόσες το Κύπελλο, έξι φορές το Supercup και παίζει διαρκώς στην Ευρώπη. Αυτή την ομάδα θα πρέπει να αποκλείσουμε και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να φτάσουμε στο κατάλληλο επίπεδο».
Ο Χερμάν Μπούργος αναφέρθηκε στον ρόλο του κόσμου υποστηρίζοντας ότι… «θα είναι ιδανικό για μας να γεμίσει το γήπεδο. Είναι σημαντικό όλοι όσοι είναι γύρω από την ομάδα να τη βοηθήσουν. Εκτιμώ ότι ο ρόλος του κόσμου θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός», είπε και αναφέρθηκε στη νοοτροπία που περιμένει να δει από την ομάδα του. «Αν βγούμε με τη νοοτροπία του νικητή δεν έχουμε τίποτε να φοβηθούμε. Πρέπει να βγούμε από το πρώτο λεπτό για να κερδίσουμε το παιχνίδι».
Κλείσιμο
Ο 53χρονος τεχνικός δεν θέλησε να αποκαλύψει τα όσα είπε στους παίκτες του γι’ αυτό το παιχνίδι λέγοντας ότι… «αυτό το ξέρουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και κανείς άλλος», για να συμπληρώσει: «Όλη την πίεση τη νιώθω δική μου και προσπαθώ να την επωμιστώ για να την αφαιρέσω από τους ποδοσφαιριστές μου».
Σε διαδοχικές ερωτήσεις για το αγωνιστικό πλάνο έδωσε την ίδια απάντηση. «Δεν πρόκειται να αποκαλύψω τίποτε για το αυριανό παιχνίδι», είπε και συμπλήρωσε: «Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Όσο πιο πολύ δουλεύουμε τόσο η τύχη είναι με το μέρος μας. Δουλέψαμε σε όλες τις γραμμές».
Η σειρά Sand Stone της Technogym, brand του Ομίλου Φάις, επανασυστήνει τον εξοπλισμό άσκησης μέσα από φυσικά υλικά και σχεδιασμό που ενσωματώνεται σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.