Τένις: Οι αντίπαλοι Τσιτσιπά και Σάκκαρη στον Καναδά

Τένις: Οι αντίπαλοι Τσιτσιπά και Σάκκαρη στον Καναδά

Πάνω σε ένα ταμπλό με θηρία έπεσε η Σάκκαρη στο τουρνουά του Τορόντο - Από τον δεύτερο γύρο με έναν qualifier θα ξεκινήσει την προσπάθειά του για διάκριση ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντρεαλ

5349939
Η Μαρία Σάκκαρη θα κάνει… restart την επόμενη εβδομάδα από το Τορόντο. Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στο Σαν Χοσέ από την Σέλμπι Ρότζερς, η Ελληνίδα τενίστρια πάει στον Καναδά όπου ελπίζει η παρουσία της να είναι πολύ καλύτερη.

Έμαθε τις πιθανές αντίπαλές της και η αλήθεια είναι ότι έπεσε σε πολύ δύσκολη πλευρά. Η Ελληνίδα τενίστρια περνάει απευθείας στον δεύτερο γύρο όπου θα παίξει είτε με την Σοφία Κένιν, είτε με την Σλόαν Στέφενς. Στην επόμενη φάση θα βρει είτε την Ανισίμοβα, είτε μία εκ των Πλίσκοβα και Κρεϊτσίκοβα που παίζουν μαζί στον πρώτο γύρο! Μετά ακολουθεί η Ζαμπέρ (αν όχι η Τυνήσια, μία εκ των Κασάτκινα, Αντρεέσκου, Γκαρσία) και στα ημιτελικά πέφτει πάνω στο ταμπλό… φωτιά της Σβιόντεκ.

Το Νο1 του κόσμου θα περιμένει πιθανότατα την Σέλμπι Ρότζερς στον δεύτερο γύρο και μετά υπάρχουν Φερνάντες και Χαντάντ Μάια στον τρίτο. Ακολουθεί ένα ταμπλό με πολλά grand slam καθώς πιθανές αντίπαλες είναι οι Μπένσιτς ή Αζαρένκα (παίζουν μαζί στον πρώτο γύρο), Σερένα Γουίλιαμς (με qualifier και μερά με μία από τις δύο παραπάνω), Οσάκα ή Μουγκουρούθα στον προημιτελικό!



Στην άλλη πλευρά του ταμπλό, τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα, με τις Κονταβέιτ, Πεγκούλα, Ραντουκάνου, Οσταπένκο, Μπαντόσα, Γκοφ και Χάλεπ να ξεχωρίζουν.

Κλείσιμο
Να τονιστεί πως στα προκριματικά του τουρνουά συμμετέχει και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία έπεσε στη κλήρωση πάνω στο Νο1 του ταμπλό, την Τσέχα Μπούζκοβα, ενώ το πιθανότερο δεύτερο εμπόδιο για το κυρίως ταμπλό, είναι η Τατιάνα Μαρία!




Με παίκτη από τα προκριματικά θα ξεκινήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς να παίζει στον δεύτερο γύρο του Μόντρεαλ.

Ο Ελληνας τενίστας στάθηκε τυχερός καθώς στους «32» του τουρνουά θα έχει έναν βατό αντίπαλο, αλλά μετά αρχίζουν τα ζόρια. Στον τρίτο γύρο θα βρει έναν εκ των Οπέλκα, Μονφίς, Καράτσεφ ή Κρέσι.



Στα προημιτελικά πιθανότερος αντίπαλος δείχνει να είναι ο Γιάνικ Σίνερ (πιθανός αντίπαλος και ο Μπερετίνι με τον Μπούστα), ενώ στα ημιτελικά, αν φτάσει ως εκεί, μπορεί να τον περιμένει είτε ο Ρούμπλεφ, είτε ο Αλκαράθ…



Στην άλλη πλευρά του ταμπλό, το Νο1 ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, πέφτει από νωρίς στα βαθιά στην προσπάθεια να υπερασπιστεί τον τίτλο που πήρε πέρυσι. Θα παίξει στον δεύτερο γύρο είτε με τον Σεμπάστιαν Μπάεζ, είτε με τον Νικ Κύργιο! Είναι μόνο ένα από τα αρκετά δυνατά ζευγάρια στο τουρνουά αυτό του Αυστραλού με τον νεαρό Αργεντινό.

Η στην ίδια πλευρά είναι και οι Χουρκάτζ, Ρουντ κι Αλιασίμ.

Στον πρώτο γύρο θα παίξουν επίσης οι Μονφίς -Οπέλκα, Μάρεϊ- Φριτζ και Μπούστα – Μπερετίνι.





Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

ΡΑΕ: Ελέγχονται τρεις μεγάλοι προμηθευτές για παραπλανητικές διαφημίσεις

Gov.gr Wallet: Διαθέσιμο για όλους τους πολίτες - Πώς «φορτώνουμε» τις ψηφιακές ταυτότητες και διπλώματα

Περιστέρι: Η 17χρονη είχε καταθέσει υπέρ του Πακιστανού για αιματηρό επεισόδιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης