Wimbledon, Σάκκαρη - Τόμοβα 2-0: Ακάθεκτη στον 3ο γύρο

Wimbledon, Σάκκαρη - Τόμοβα 2-0: Ακάθεκτη στον 3ο γύρο

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 6-4, 6-3 της Βικτόρια Τόμοβα και προκρίθηκε για 3η φορά στον 3ο γύρο του Wimbledon - Επόμενη αντίπαλος της η Τατιάνα Μαρία

sakkarti_1
Στους 32 του Wimbledon προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη. 

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 6-4, 6-3 της Βουλγάρας Βικτόρια Τόμοβα και θα παίξει για μια θέση στον 4ο γύρο την Παρασκευή με την Τατιάνα Μαρία από τη Γερμανία. 

Μετά από το 2017 και το 2019 η Μαρία Σάκκαρη είναι και πάλι στον 3ο γύρο και μπορεί να ελπίζει ότι θα παίξει στη 2η εβδομάδα και θα φτάσει και μακριά. Το ρεκόρ της είναι ο 3ος γύρος και ξ Μαρία έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία εάν αποκλείσει την Τατιάνα Μαρία. 

H Σάκκαρη είχε 22 -11 winners και 27-15 αβίαστα λάθη. Τα μπρέικ πόιντ ήταν 3/12 για την Ελληνίδα και 1/4 για την Βουλγάρα. 

Ο αγώνας 

Στο 1ο σετ η Τόμοβα έφτασε σε μπρέικ πόιντ στο 2ο γκέιμ αλλά η Σάκκαρη το έσβησε και ισοφάρισε σε 1-1. Η Ελληνίδα απαντά με τριπλό μπρέικ πόιντ και με μπρέικ προηγήθηκε με 2-1!

Η Βουλγάρα επέστρεψε με τριπλό μπρέικ πόιντ και θα το εκμεταλλευτεί για να ισοφαρίσει σε 2-2 με μπρέικ! Νέο μπρέικ αυτή τη φορά για την Σάκκαρη (3-2) και με το σερβίς της το υπερασπίστηκε για το 4-2.

Κλείσιμο
Το 5-3 είναι για την Σάκκαρη και με το 2ο σετ πόιντ έκλεισε το σετ στο 6-4.

Στο 2ο σετ η Μαρία Σάκκαρη με μπρέικ προηγήθηκε με 2-1 αλλά η Τόμοβα έφτασε σε μπρέικ πόιντ στο 4ο γκέιμ. Η Ελληνίδα το έσβησε και απέκτησε προβάδισμα 2 γκέιμ (3-1). Η Σάκκαρη έχει και νέο διπλό μπρέικ πόιντ στο 5ο γκέιμ αλλά το σβήνει η Τόμοβα και μειώνει σε 3-2.


Το 4-2 είναι για την Μαρία η οποία έφτασε στο 5-3 με άνεση. Η Βουλγάρα έσβησε 4 ματς πόιντ της Ελληνίδας αλλά με το 5ο έκλεισε το σετ στο 6-3.

Σάκκαρη: «Απολαμβάνω κάθε στιγμή»

Μετά από το τέλος του αγώνα η Μαρία Σάκκαρη είπε στην on court συνέντευξη:

«Νομίζω ότι ήταν ένα καλό ματς και ελπίζω ο κόσμος να το απήλαυσε. Είναι πάρα πολύ ευχάριστο να παίζω σε αυτό το court. Έπαιξα εδώ σήμερα και κέρδισα.

Κάθε φορά είναι καλό να πηγαίνεις ένα βήμα παραπάνω. Έχω την οικογένεια μου εδώ, την ομάδα μου, αλλά και το κοινό που με στηρίζει. Θέλω κάθε φορά να πηγαίνω και καλύτερα σε οποιοδήποτε τουρνουά!

Απολαμβάνω κάθε μου στιγμή εδώ. Θέλω να παίζω καλά και να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο εδώ».



Ειδήσεις σήμερα:

Τζον Μάλκοβιτς: Ο κορυφαίος ηθοποιός θα παίξει τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο


LP: «Λατρεύω την Αθήνα, έχει παλμό» δηλώνει η δημιουργός του επιτυχημένου «Lost On You»

Καιρός: Στους 37 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος - Πού θα βρέξει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης