Γιάννης Φουντούλης: Έγινε ο πρώτος σκόρερ στην εθνική ομάδα ανδρών
Ο 34χρονος αρχηγός της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών έφθασε στα 544 γκολ σε 330 συμμετοχές
Ο Γιάννης Φουντούληςέφθασε σε ένα εντυπωσιακό επίτευγμα, ο 34χρονος περιφερειακός από τη Χίο έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών με 544 γκολ, ξεπέρασε τον μεγάλο Γιώργο Αφρουδάκη.
Ο Γιάννης Φουντούλης έγραψε ιστορία. Ο 34χρονος αρχηγός της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών είναι πλέον ο κορυφαίος της σκόρερ.
Με τα δύο γκολ που σημείωσε στο νικηφόρο αγώνα της Ελλάδας επί της Γερμανίας με 16-8 για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, ο περιφερεικός από τη Χίο έφθασε στα 544 γκολ σε 330 συμμετοχές.
Ο Φουντούλης ξεπέρασε τον Γιώργο Αφρουδάκη των 543 «γαλανόλευκων» γκολ. Ο Αφρουδάκης είδε τον Γιάννη Φουντούλη να του παίρνει το ρεκόρ, καθώς βρίσκεται στην Ουγγαρία ως αρχηγός της αποστολής και Α' Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.