Ο 24χρονος Ισπανός δεξιός μπακ, αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο 3 χρόνων και ταξίδεψε στην Αυστρία για να ξεκινήσει προετοιμασία.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου Ισπανού δεξιού μπακ, Γκονθάλο Άβιλα Γκορδόν, ο οποίος υπέγραψε για τρία χρόνια.
Είναι γεννημένος στις 26 Ιανουαρίου 1998 και τελευταία του ομάδα ήταν η Χάντερσφιλντ, με την οποία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε διεκδίκησε την άνοδο στην Premier League.
Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Εσπανιόλ, μετρώντας 13 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ταραγόνα.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.