Ντιέγκο Σιμεόνε: Έξαλλος με την πρώην σύζυγο

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε και η Καρολίνα Μπαλντίνι αν και έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια αλλά συνεχίζουν να δίνουν τροφή για σχόλια με τις δηλώσεις τους

baltini
Έξαλλος είναι ο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά από τις τελευταίες δηλώσεις της πρώην συζύγου του, Καρολίνα Μπαλντίνι.

Η 45χρονη με την οποία ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει τρία παιδιά αν και έχει χωρίσει εδώ και χρόνια μαζί του δεν σταματάει να μιλάει για εκείνον και για τον γάμο τους στην Αργεντινή.

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια που παντρεύτηκε τον Σιμεόνε το 1994 και χώρισαν μετά από 20 χρόνια γάμου μίλησε πριν από λίγες ημέρες στο τηλεοπτικό πρόγραμμα LAM και έκανε έξαλλο τον "Τσόλο".

Η Καρολίνα υποστήριξε ότι είχε καλές σχέσεις με τον Ντιέγκο και υποστήριξε ότι ήταν δική της απόφαση για το διαζύγιο. «Είμαι ήρεμη. Έδωσα τα πάντα στον γάμο μας. Ξεκινήσαμε μαζί πολύ μικροί. Τον γνώρισα στα 18 μου. Όταν χωρίσαμε ήταν οδυνηρό για τα αγόρια μας», είπε μεταξύ άλλων.




Αυτές οι δηλώσεις έκαναν έξαλλο τον Ντιέγκο Σιμεόνε ο οποίος όταν χώρισε πλήρωσε 20 εκατ. ευρώ στην Καρολίνα και εκείνη το πρώτο πράγμα που έπραξε ήταν να κάνει προσθετική στήθους.

Ο «Τσόλο» που το 2019 παντρεύτηκε την Κάρλα Περέιρα και μαζί έχουν δύο παιδιά δήλωσε: «Έχω βαρεθεί να βγαίνει και να μιλάει. Δεν μίλησα ποτέ για αυτά που έγιναν και την ζημιά που μου προκάλεσε. Έσπασε ισχυρούς κώδικες και δεν έχω πλέον υπομονή».


Κλείσιμο

Η Καρολίνα συμμετέχει σε διάφορα σόου και διαγωνισμούς στην τηλεόραση στην Αργεντινή και ψάχνει τρόπους για να είναι στην επικαιρότητα. Αυτό εξοργίζει τον προπονητή της Ατλέτικο ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα «La Nación» εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφύγει στα δικαστήρια για να απαγορεύσει στην πρώην σύζυγο του να μιλάει για εκείνον και το διαζύγιο τους.

carolina1
carol-bald
carol-bald-13
1462227h430_2


Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Αργεντινή το 1992 και παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 1994. Μετά από κάποια χρόνια υπήρχαν φήμες για σχέση του Σιμεόνε με νεαρή μοντέλα ενώ "έσκασε" και η βόμβα για την σχέση της Καρολίνα με ναυαγοσώστη με τον οποίο τους φωτογράφησαν μαζί σε παραλία στο Μεξικό.

simeone


«Είχε σχέση με έναν ναυαγοσώστη. Ο Τσόλο τη συγχώρεσε γιατί είχαν μικρά παιδιά. Πόνταραν ξανά στον έρωτα, αλλά αργότερα του ήταν άπιστη ξανά με τον ίδιο άντρα και πήγε στο Μεξικό μαζί του και με τα χρήματα του Σιμεόνε», είχε πει δημοσιογράφος για την απιστία της Μπαλντίνι.


Ειδήσεις σήμερα:

Κλήθηκαν για κατάθεση οι δυο ψαράδες που είναι βασικοί ύποπτοι για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη

Σε κλίμα οδύνης το «τελευταίο αντίο» στον 14χρονο από τα Σεπόλια

Ιστορική στιγμή: Φινλανδία και Σουηδία κατέθεσαν αίτημα ένταξης στο ΝΑΤΟ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης