Λεβαντόφσκι: «Δεν ανανεώνω το συμβόλαιό μου με την Μπάγερν»

Λεβαντόφσκι: «Δεν ανανεώνω το συμβόλαιό μου με την Μπάγερν»

«Μπαμ» από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος επιβεβαίωσε τα σενάρια που θέλουν να φεύγει από τη Μπάγερν και τόνισε πως πιθανότατα φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα των Βαυαρών - Ισοφάρισε το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ ο Πολωνός

25696590
Μπορεί να ήταν κοινό μυστικό, όμως από τη στιγμή που ήρθε από τα χείλη του ίδιου του πρωταγωνιστή απέκτησε αυτομάτως άλλη βαρύτητα.

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ και το φινάλε της φετινής Bundesliga, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποφάσισε να ρίξει τη «βόμβα», τονίζοντας πως πιθανότατα αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

«Δεν ανανεώνω το συμβόλαιο μου. Είναι πολύ πιθανόν αυτό να ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τη Μπάγερν. Δεν μπορώ να το πω με 100% σιγουριά, αλλά μπορεί να ήταν το τελευταίο μου ματς. Θέλουμε να βρούμε την καλύτερη λύση για μένα και το κλαμπ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πολωνός, επιβεβαιώνοντας επί της ουσίας πλήρως τα λόγια του αθλητικού διευθυντή των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.


Κλείσιμο

«Μίλησα με τον Λέβα. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας με ενημέρωσε ότι δεν ήθελε να δεχτεί την προσφορά μας για επέκταση του συμβολαίου και ότι θα ήθελε να φύγει από τον σύλλογο», είχε πει ο Σαλιχάμιτζιτς.

Στο μεταξύ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με 35 γκολ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Bundesliga. Ο Πολωνός επιθετικός σκόραρε μια φορά κατά της Βόλφσμπουργκ (2-2) και κέρδισε για 7η φορά το βραβείο ισοφαρίζοντας το ιστορικό ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ.

Η Μπάγερν Μονάχου θυμίζουμε κατέκτησε το πρωτάθλημα για ενδέκατη διαδοχική χρονιά.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με νεκρή ηλικιωμένη από φωτιά στο Παλαιό Φάληρο - Συνελήφθη ο γιος της

Βουτιά θανάτου στη Μαγιόρκα: Τουρίστας πήδηξε από ύψος 25 μέτρων και σκοτώθηκε - Τον τραβούσε βίντεο η σύντροφός του

Ολοκληρώνεται το παζλ της δολοφονίας της Τζωρτζίνας - Οι μαρτυρίες που «καίνε» την Ρούλα Πισπιρίγκου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης