Δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε. Ουσιαστικά μετά το ντέρμπι με τη Λεωφόρο ο Μαρτίνς μιλά κάθε μέρα στους παίκτες του Ολυμπιακού και πριν τον κομβικό ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Θέλησε όμως ο Πορτογάλος για ακόμα μία φορά να βάλει σε μία κατάσταση εγρήγορσης τους παίκτες του. Ξέχωρα από το γεγονός ότι τους επισήμανε πως δεν ήταν καλή η εικόνα της ομάδας στη Λεωφόρο - για την οποία ανέλαβε ως γνωστόν εκείνος την ευθύνη - ήθελε να τους πει και άλλα πράγματα.
Μεταξύ άλλων τους επισήμανε πως «προσωπικά σας θέλω πιο πεινασμένους και αποφασισμένους για όλα. Πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση και να μην επαναπαυόμαστε. Δεν πρέπει να μένουμε σε ότι έχουμε σε μία τέτοια χρονική περίοδο. Είμαστε Ολυμπιακός. Πρέπει να παίρνουμε τα παιχνίδια. Τώρα μπροστά μας έχουμε το Κύπελλο και αυτό είναι το ζητούμενο. Έχουμε ένα δυνατό παιχνίδι που θα έχει δυσκολίες.
Θα είναι το ίδιο ματς με τον Παναθηναϊκό ή και πιο δυνατό. Πρέπει πηγαίνουμε δυνατά και καλά στις μονομαχίες. Να είμαστε αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».
Τώρα σε σχέση με τον σχηματισμό για την Τούμπα φαίνεται πως η προσέγγιση θα είναι με 4-2-3-1 ή με 4-3-3. Παρόλα αυτά ο Μαρτίνς δεν έχει ανοίξει για τα καλά τα χαρτιά του (και ενώ υπήρχαν σκέψεις ακόμα και για τριάδα στα μετόπισθεν).
Η bwin συγχαίρει θερμά τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας, μια επιτυχία που επισφραγίζει μια ονειρική σεζόν και μια άρτια, ουσιαστική συνεργασία, γραμμένη με συνέπεια και κορυφές.
Valor Movies. Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια ελληνική streaming πλατφόρμα. Έρχεται να δώσει, όπως λέει και το όνομά της, πραγματική «αξία» στον χρόνο που αφιερώνουμε μπροστά στην οθόνη μας.