Πρόωρος αποκλεισμός για την Σάκκαρη στο Miami Open

Πρόωρος αποκλεισμός για την Σάκκαρη στο Miami Open

Η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε στον 2ο γύρο του Miami Open από την Βραζιλιάνα Μπεατρίζ Μάια (Νο62) με 2-1 σετ και αποχαιρέτησε νωρίς την Φλόριντα

25463595__1_
Πρόωρο αντίο για την Μαρία Σάκκαρη στο Miami Open.

H Ελληνίδα τενίστρια η οποία έφτασε στον τελικό του Indian Wells και στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης αποκλείστηκε στην πρεμιέρα της (2ος γύρος) στο Miami Open σε 1.57 με 4-6, 6-1, 6-2 από την Βραζιλιάνα Μπεατρίζ Μάια η οποία είναι στο Νο62! Φυσικά είναι η νίκη της καριέρας της και είναι η 2η απέναντι στην Σάκκαρη. 



Η επόμενη αντίπαλος της Μάια θα είναι είτε η Κις (ΗΠΑ) είτε η Καλίνινα (Ουκρανία) με τον αγώνα τους να ξεκινάει σε λίγες ώρες. Η Σάκκαρη (Νο4) που πέρσι είχε φτάσει στον ημιτελικό στο Miami Open έμεινε εκτός συνέχειας από τους "64".

H Μαρία Σάκκαρη έχασε την συγκέντρωση της μετά από το 1ο σετ, έδειχνε κουρασμένη από την πορεία της στην Καλιφόρνια και έφτανε εύκολα σε λάθη. Η Ελληνίδα δεν γλίτωσε από την "κατάρα" που έχει πέσει φέτος στο top-10 του Miami Open. 

Έχουν αποκλειστεί ήδη η Σαμπαλένκα, η Κονταβέιτ και η Πλίσκοβα ενώ αποσύρθηκε η Μουγκουρούθα. 

Ο αγώνας

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με μπρέικ (1-0) στο παιχνίδι και με άνεση με το σερβίς της έφτασε στο 2-0. Η Βραζιλιάνα παίρνει πίσω το μπρέικ για το 2-2 όμως η Μαρία "απαντά" με μπρέικ για το 3-2.

Υπερασπίζεται το μπρέικ με το σερβίς της για το 4-2 και εν συνεχεία στο 5-3. Η Μάια κρατάει και μειώνει σε 5-4 και η Σάκκαρη κλείνει το 1ο σετ στο 6-4.

Κλείσιμο
Στο 2ο η Βραζιλιάνα απέκτησε προβάδισμα με 2-1 και με μπρέικ έφτασε στο 3-1 και συνεχεία στο 4-1! Νέο μπρέικ για την Μάια και 5-1 και με το σερβίς της θα κλείσει το σετ στο 6-1!

Με διπλό σφάλμα της Σάκκαρη στο 3ο γκέιμ του 3ου σετ η Βραζιλιάνα φτάνει σε μπρέικ. Η Ελληνίδα το σβήνει με το φόρχαντ αλλά υπέπεσε σε νέο διπλό σφάλμα που έδωσε νέο μπρέικ πόιντ.

Με μπρέικ η Μάια κέρδισε το γκέιμ και απέκτησε προβάδισμα με 2-1. Η Μάια έφτασε σε τριπλό μπρέικ πόιντ στο 5ο γκέιμ και πήρε άλλο ένα μπρέικ για το 4-1! Με το σερβίς της πάει στο 5-1 και κλείνει το σετ στο 6-2. 

Οι winners ήταν 16-18 για την Σάκκαρη η οποία είχε 6-2 διπλά λάθη ενώ τα μπρέικ ήταν 2/4 για την Ελληνίδα και 5/7 για την Βραζιλιάνα.





Ειδήσεις σήμερα:

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε άμεσα το 10% του ρωσικού αερίου που παίρνει η Ευρώπη, υπόσχεται ο Μπάιντεν

Τουλάχιστον 300 άμαχοι σκοτώθηκαν στο θέατρο στη Μαριούπολη

Νέο τηλεφώνημα Μητσοτάκη - Ζελένσκι: Τον προσκάλεσε να μιλήσει μέσω τηλεδιάσκεψης στη Βουλή των Ελλήνων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης